Boya 2.4 GHz Dual Lavalier Microphone Wireless BY-XM6-S2
Boya 2.4 GHz Dual Lavalier Microphone Wireless BY-XM6-S2
215,00

Boya 2.4 GHz Dual Lavalier Microphone Wireless BY-XM6-S2

215,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 71,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boya 2.4 GHz Dual Lavalier Microphone Wireless BY-XM6-S2

De Boya BY-XM6-S1 is een compact, draadloos microfoonsysteem dat een gebruiksvriendelijke en allesomvattende oplossing biedt voor het opnemen van één onderwerp met jouw camera, camcorder of mobiele apparaat. Het systeem levert een verbeterde geluidskwaliteit via de ingebouwde microfoons op camera's en mobiele apparaten voor heldere, verstaanbare spraak voor journalisten, YouTube/Instagram-makers, TikTokkers, vloggers en meer.Het pakket bevat een clip-on zender met een ingebouwde omnidirectionele microfoon, waarmee je snel en gemakkelijk jouw onderwerp kunt microfoonen voor handsfree demonstraties, presentaties, interviews en optredens op de camera. Indien gewenst wordt er ook een lavaliermicrofoon meegeleverd voor een meer discrete uitstraling; steek gewoon de microfoon in de 3,5 mm-ingang en gebruik de zender als bodypack-eenheid.

De compacte, tweekanaals ontvanger biedt een maximaal werkbereik van 328' in de zichtlijn en is voorzien van een bevestigingsclip en een 3,5 mm-uitgang. Aansluitkabels voor zowel je camera als smartphone worden meegeleverd, terwijl een tweede 3,5 mm jack voor hoofdtelefoonbewaking is. De zender en ontvanger worden beide gevoed door oplaadbare lithium-ionbatterijen; de zender zal maximaal 7 uur werken, terwijl de ontvanger 6,5 uur zal werken. De componenten komen vooraf gekoppeld aan in de fabriek - gewoon inschakelen, de ontvanger aansluiten op jouw camera of telefoon en je bent klaar om te gaan.

Gebruiksvriendelijk systeem met clip-on microfoon/zender + lavaliermicrofoon

 • De compacte clip-on zender heeft een ingebouwde microfoon voor een echte draadloze oplossing.
 • Een lavalier-microfoon is inbegrepen wanneer een meer discrete look gewenst is; de microfoon wordt aangesloten op de 3,5 mm-aansluiting op de zender.
 • Een windscherm van bont is voorzien voor de zendermicrofoon en een windscherm van schuim is voorzien voor de lavalier.
 • De omnidirectionele opnamepatronen op de zendermicrofoon en de lavamicrofoon helpen om consistente audioniveaus te leveren, zelfs wanneer het onderwerp zich van de microfoon afwendt.
 • Met de instelbare versterkingsregeling op de zender kun je de invoer optimaliseren voor sprekers en artiesten met verschillende speelstijlen.
 • Een OLED-scherm op de zender maakt het gemakkelijk om niveaus te zien, samen met batterij-, mute- en koppelingsstatussen.
 • Schakel de ontvanger en zender gemakkelijk in om in een oogwenk toegang te krijgen tot betrouwbare draadloze audiofunctionaliteit.

Compacte, tweekanaals ontvanger

 • De compacte ontvanger wordt vastgeklikt op de schoenbevestiging van jouw camera of een smartphonehouder (apart verkrijgbaar) en wordt aangesloten op de 3,5 mm-ingang op jouw camera of mobiele apparaat.
 • Het uitgangsniveau van de ontvanger kan worden aangepast aan verschillende camera's en opnameapparaten.
 • Een 3,5 mm TRS-kabel voor aansluiting op een camera of camcorder wordt meegeleverd. Een 3,5 mm TRRS-kabel voor aansluiting op een smartphone of tablet met een hoofdtelefoonaansluiting wordt ook meegeleverd.
 • De ontvanger heeft een 3,5 mm koptelefoonaansluiting voor monitoring.
 • Het OLED-scherm maakt het gemakkelijk om niveaus, batterijstatussen, mute, mono/stereo en koppelingsstatussen te zien.
 • Voor een shoot voor twee personen is een tweede zender inbegrepen die je eenvoudig toevoegt aan de ontvanger. Omdat de XM6 een tweekanaalsontvanger is, kan hij tegelijkertijd twee XM6 draadloze zenders aan.
Specificaties
Merk Boya
Type microfoon Lavalier
Type audio accessoire Lavalier/Dasspeld
Microfoon opname Mono
Opnamepatroon Omnidirectioneel
Draadloos Ja
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, USB-C
Hoogte 62 mm
Breedte 32 mm
Diepte 17 mm
Gewicht 32 gram
Stroomvoorziening Batterij
Aantal audio ingangen 0
Aantal audio uitgangen 1
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boya 2.4 GHz Dual Lavalier Microphone Wireless BY-XM6-S2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice