Boek Landschap en architectuur 2e editie
Boek Landschap en architectuur 2e editie
27,50

Boek Landschap en architectuur 2e editie

27,50

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boek Landschap en architectuur 2e editie

Focus op fotografie: Landschap en Architectuur 2e editie - Meelker & Dhaeze

Bas Meelker en Pieter Dhaeze laten in hun rijk geïllustreerde boek Focus op Fotografie: Landschap en architectuur (2e editie) zien hoe je nog betere foto´s maakt. Alle ingrediënten voor een goede foto komen daarbij uitgebreid aan de orde en zijn door Bas Meelker op schitterende wijze geïllustreerd.


Je ziet een prachtige foto van een adembenemende zonsopkomst of van een indrukwekkend gebouw gemaakt door een professionele fotograaf. In alle ‘eenvoud’ van deze onderwerpen zou je kunnen denken: dat kan ik ook. En dat is zo, je kunt dat. Maar dan moet je wel op hetzelfde moment, met hetzelfde gereedschap, op dezelfde plaats, met dezelfde kennis en dezelfde voorbereiding de ontspanner van jouw camera indrukken. Sta je met jouw camera een metertje naar links of ben je een minuut later, dan zal de foto niet van diezelfde weergaloze kwaliteit zijn als het beeld dat je voor ogen hebt.

Een goede en onderscheidende landschaps- of architectuurfoto maken, is gezien het grote aantal onvoorspelbare ingrediënten niet eenvoudig, maar zeker niet onmogelijk. In dit boek, met prachtig en inspirerend beeldmateriaal van Bas Meelker, komen alle aspecten aan de orde (gereedschap, instellingen, techniek, compositie, fotobewerking en fotomontage) om je te helpen met ‘voorbedachten rade’ die foto te maken die je wilt maken. Zo kom je zelden voor verrassingen te staan. Je hoeft nooit meer onverrichter zake terug naar huis; iets wat veel argeloze landschaps- en architectuurfotografen regelmatig overkomt.

Specificaties
Merk Boek
Onderwerp Beeldbewerking, Camera's, Fotografie, Landschap en natuur
Aantal pagina's 200
Uitvoering Paperback
Auteur Bas Meelker, Pieter Dhaeze
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boek Landschap en architectuur 2e editie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice