Boek De camera - Mijn derde oog
Boek De camera - Mijn derde oog
33,50

Boek De camera - Mijn derde oog

33,50

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Boek De camera - Mijn derde oog

Foto-opdrachten omgezet in een oorsponkelijk en persoonlijk beeld

Het boek De Camera - Mijn derde oog van fotograaf en docent Rob Slooten geeft een unieke kijk in hoe studenten foto-opdrachten uitvoeren en hoe deze beoordeeld worden door de docent. Rob Slooten heeft 30 jaar fotografie gedoceerd aan de gerrit Rietveld Academie en heeft zich sinds 2006 toegelegd op het geven van cursussen fotografie. De kern van het boek bestaat uit een serie van 22 onalledaagse opdrachten die betrekking hebben op verschillende fotografische onderwerpen. De opdrachten worden geïllustreerd door 66 tot de verbeelding sprekende foto’s die uit deze opdrachten zijn voortgekomen.

Laat het alledaagse los en leer kijken

In één van de inleidende hoofdstukken houdt Rob een pleidooi voor het fotograferen naar aanleiding van een thema of opdracht. Het blijkt dat fotograferen binnen een afgebakend onderwerp wonderbaarlijke en raadselachtige beelden kunnen opleveren en dat het kan leiden tot een andere manier van kijken naar de wereld om ons heen. Het boek heeft niet voor niets de subtitel: een uitnodiging tot kijken.

In het boek wordt elke opdracht gevolgd door een serie van drie foto’s, die ieder een totaal verschillende interpretatie van de opdracht laten zien. Bij elke foto geeft Rob een korte, inhoudelijke beschouwing waarin hij toelicht waarom hij de betreffende foto bijzonder vindt, telkens vanuit een verrassend nieuw standpunt. De camera – Mijn derde oog nodigt uit de opdrachten zelf te gaan uitvoeren. De lezer zou, eventueel met een groepje vrienden, direct aan de slag kunnen.

Specificaties
Merk Boek
Onderwerp Camera's, Fotografie, Videografie
Aantal pagina's 160
Uitvoering Hardcover
Auteur Rob Slooten
Taal Nederlands
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Boek De camera - Mijn derde oog of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice