BlackRapid Wrist Strap Breathe
BlackRapid Wrist Strap Breathe
27,95

BlackRapid Wrist Strap Breathe

27,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid Wrist Strap Breathe

BlackRapid Wrist Strap Breathe

De Wrist Strap Breathe is een sterke, geweven polsriem om je kostbare camera veilig aan je pols te bevestigen. Er zijn verschillende manieren om de strap aan de camera te bevestigen. Zo kun je de strap aan je BlackRapid (sling)riem bevestigen zodat je steeds de keuze hebt om de riem of de strap te gebruiken. Je kunt de strap ook aan het draagriemoog van je camera bevestigen en via een optionele FastenR kun je de riem tenslotte in de statiefaansluiting van de camera bevestigen.

Comfortabel en degelijk

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ventilerende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Polsriem
Breedte 2,5 cm
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Lengte max (cm) 20
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid Wrist Strap Breathe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice