BlackRapid FR-5 FastenR Breathe
BlackRapid FR-5 FastenR Breathe
21,95

BlackRapid FR-5 FastenR Breathe

21,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid FR-5 FastenR Breathe

BlackRapid FR-5 FastenR Breathe

De FR-5 FastenR Breathe is een accessoire om een bevestigingspunt voor een BlackRapid riem in de statiefaansluiting van je camera te maken. De FastenR is gefabriceerd van degelijk roestvrijstaal dat bekleed is met zwart nylon.

BlackRapid levert als extra accessoire een bevestigingspunt voor montage in de statiefaansluiting van de camera. Je hebt dit nodig bij riemen die niet met deze aansluiting geleverd worden, zoals de Wrist Strap Breathe polsriem. De FastenR beschikt over een rubber tussenring waardoor je FastenR stevig en onwrikbaar aan kunt draaien zonder het gevaar dat de schroefdraad van de aansluiting beschadigt. De FR-5 is compatibel met BlackRapid riemen met een CR-4 of CR-4 ConnectR.

Comfort en degelijkheid

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ventilerende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Draagriem accessoire
Geschikt voor Camera's
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid FR-5 FastenR Breathe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice