BlackRapid Bert Breathe Extension Strap
BlackRapid Bert Breathe Extension Strap
19,95

BlackRapid Bert Breathe Extension Strap

19,95

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid Bert Breathe Extension Strap

BlackRapid Bert Breathe Extension Strap

Met de Bert Breathe Extension Strap verleng je een BlackRapid riem met maar liefst 38 centimeter, een onmisbaar accessoire voor langere fotografen. Het verlengstuk is ontworpen voor gebruik met verlengbare Breathe riemen en de Cross Shot.

BlackRapid levert als extra accessoire een verlengstuk in de vorm van de Bert Breathe Extension Strap, waardoor de lengte van de riem met 38 centimeter toeneemt. Hierdoor hangt de camera beter naast het lichaam van gebruikers met een grotere lengte. De montage is fool proof.

Comfortabel en degelijk

De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ventilerende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Verlengstuk
Breedte 2,5 cm
Geschikt voor Overige
Verstelbaar Nee
Lengte max (cm) 38,1 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid Bert Breathe Extension Strap of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice