BlackRapid Backpak Breathe
BlackRapid Backpak Breathe
49,95

BlackRapid Backpak Breathe

49,95

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving BlackRapid Backpak Breathe

BlackRapid Backpack Breathe Camera Strap

De Backpack Breathe Camera Strap van BlackRapid is ontworpen voor gebruik met rugzakken met twee riemen, waardoor hij bevestigd kan worden aan de schouderriem aan de ene zijde en de heupriem aan de andere zijde van de gebruiker. De bevestigde camera kan hierdoor ondersteboven aan de heup gedragen worden, klaar voor actie.

Net zoals bij haar andere producten neemt BlackRapid geen enkel risico als het aankomt op veiligheid. Met behulp van karabijnhaken van een degelijke aluminiumlegering wordt de Backpack Breathe Camera Strap aan de riem van de rugzak bevestigd. De andere zijde wordt dan aan de andere riem op heuphoogte bevestigd. Het ontwerp geeft de gebruiker de mogelijkheid om rechts- of linkshandige fotografen de camera zijdelings aan de door hen gewenste zijde van het lichaam te dragen. Ondersteboven welteverstaan, zodat de camera snel gebruikt kan worden en comfortabel langs het lichaam hangt.

Aanpasbaar

De Backpack Breathe Camera Strap kan snel aangepast worden om hem aan de lichaamslengte van de gebruiker, de rugzak en de omstandigheden aan te passen. De Breathe riemenserie is ontworpen met het hoogste comfort, degelijkheid en een laag gewicht als uitgangspunt. De riemen zijn waar nodig voorzien van ademende mesh pads waardoor transpiratie wordt geminimaliseerd.

Specificaties

  • Lengte: 80 cm
  • Materiaal: 100% nylon
  • Breedte: 2,5 cm
  • Gewicht: 128g
Over BlackRapid

BlackRapid werd in 2008 opgericht door Ron Henry in Seattle. Ron Henry was een fotograaf met vele jaren ervaring met het fotograferen van concerten, huwelijken en andere evenementen met spontane acties. Ron ontwikkelde een draagriem waarbij de camera ondersteboven aan de zijkant van de fotograaf hangt. Veilig en klaar om binnen enkele seconden een foto te maken. Door te toepassing van de gepatenteerde ConnectR kan de camera snel langs de riem naar de opnamepositie gebracht worden, zonder de riem zelf te hoeven verplaatsen.

Specificaties
Merk BlackRapid
Type draagcomfort Schouderriem
Breedte 2,5 cm
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Ja
Lengte max (cm) 80 cm
Geschikt voor merk Universeel
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over BlackRapid Backpak Breathe of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice