Blackmagic Design ATEM mini Pro ISO
Blackmagic Design ATEM mini Pro ISO
839,00

Blackmagic Design ATEM mini Pro ISO

839,00

Binnenkort beschikbaar

Of 279,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 27,83 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Blackmagic Design ATEM mini Pro ISO

De Blackmagic ATEM mini Pro ISO is een snel ingerichte beeldmixer met 4 HDMI-ingangen, microfooningangen en HDMI OUT, USB webcam OUT en streamingfunctionaliteit. De ATEM mini PRO ISO heeft alle functies van de ATEM mini PRO en kan bovendien alle vier ingangssignalen en de programma-output als Clean Feed voor de editie opnemen. Bovendien genereert hij een DavinciResolve-projectbestand voor sneller snijden.

Opnemen van 5 afzonderlijke H.264-videostreams

De ATEM Mini Pro ISO voegt opnames van 5 afzonderlijke H.264-videostreams in realtime toe. Dat is een schone feed van alle ingangen plus het live-programma. Er wordt ook een DaVinci Resolve-projectbestand opgeslagen, zodat je jouw live-productie opent om te editen, shots te wijzigen, audio te remixen en kleurcorrectie toe te passen.

Nabewerking

Met de ATEM Mini Pro ISO is het mogelijk om je live-evenementen later te bewerken vanwege de mogelijkheid tot het tegelijkertijd opnemen van 5 videostreams, inclusief schone feeds van alle ingangen en de programma-opname. Gebruikte mediapoolafbeeldingen worden ook opgeslagen met de videobestanden. De videobestanden bevatten metadatatags zoals gesynchroniseerde tijdcode en cameranummers. Stel je voor dat je jouw live-uitzendingen compleet opnieuw monteert met nieuwe kleurgradaties, effecten en afbeeldingen. Zelfs de audiobronnen zijn allemaal opgenomen, zodat je deze professioneel remixt.

DaVinci Resolve-projectbestand voor nabewerking

De Blackmagic Design ATEM Mini Pro ISO kan ook een DaVinci Resolve-projectbestand opslaan, zodat je met een enkele klik je live productie opent voor nabewerking. Alle cuts, dissolves en media pool graphics worden ingeladen. Hierdoor is het mogelijk om je live productie te finetunen of zelfs complete shots vervangen. Met de DaVinci Resolve Sync Bin selecteer je heel eenvoudig nieuwe shots via multiview. Het is zelfs mogelijk om opnieuw te linken naar Blackmagic RAW-camerabestanden voor het toevoegen van professionele kleurcorrectie en afwerking in Ultra HD.

Makkelijk in gebruik

Er is nog nooit een switcher geweest die gemakkelijker te gebruiken is, druk simpelweg op een van de invoerknoppen 1 tot 4 op het voorpaneel om tussen videobronnen te schakelen. Kies tussen cut- of effectovergangen door cut- of auto-knoppen te gebruiken. Met cut schakelt de ATEM Mini Pro ISO direct tussen de bronnen, druk op de auto-knop dan wordt er een video-effect gebruikt om te schakel tussen de ingangen. Kies uit diverse opwindende effecttransities zoals dissolve, of een meer dramatisch effect zoals dip to color, DVE squeeze en DVE push. DVE is perfect voor picture-in-picture effecten en je kunt direct verschillende beeldposities instellen.

Kenmerken Blackmagic Design ATEM mini Pro ISO

 • 4-kanaals livestream HDMI-switcher
 • Neem 5 videostreams op naar hoge kwaliteit H.264 bestanden
 • Opslag van DaVinci Resolve-projectbestand voor nabewerking
 • Met Multivies kunnen alle camera's op de ATEM Mini Pro ISO worden gemonitord
 • Audiomixer ondersteunt limiter, compressor, 6-band EQ en meer
 • Inclusief ATEM Advanced Chroma Key voor green/blue screenwerk
 • Ondersteunt het aansluiten van maximaal 4 camera's of computers
 • Live-streaming via ethernet
 • USB-uitgang werkt als webcam en ondersteunt alle videosoftware
 • Inclusief gratis ATEM-software voor Mac en Windows
 • Interne media voor 20 RGBA-afbeeldingen voor titels, openingsschermen en logo's
Specificaties
Merk Blackmagic
Breedte 23.75 cm
Hoogte 3.51 cm
Diepte 10.34 cm
Gewicht 550 gram
Beeldverhouding 16:9
Video compressie H.264
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Blackmagic Design ATEM mini Pro ISO of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice