Billingham Mini Eventer Insert Chocolate
Billingham Mini Eventer Insert Chocolate
69,00

Billingham Mini Eventer Insert Chocolate

69,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Billingham Mini Eventer Insert Chocolate

De Billingham Mini Eventer Insert neemt de hele binnenruimte van de Mini Eventer cameratas in beslag. Bij de Insert zitten 2 verticale dividers en 2 kleine horizontale dividers. Alle onderdelen zijn gevoerd met foam. Uiteraard zijn deze dividers van uitstekende Billingham kwaliteit en perfect afgestemd op de Mini Eventer tas.

Gevoerde dividers van gesloten celschuim

Billingham’s materiaalkeuzes zijn weloverwogen om de apparatuur in de fototas optimaal te beschermen. Zo wordt voor de dividers gesloten celschuim gebruikt. Wat deze schuimsoort zo waardevol maakt, is de manier waarop de sterke, duurzame cellen fungeren als miniatuur schokdempers die een stootbelasting verspreiden. Tegelijkertijd bieden ze een uitstekende weerstand tegen vocht en schimmels. Tevens fungeren ze als uitstekende isolatie. De voering van de dividers is eveneens bijzonder: deze rafelt niet, zodat er geen vezels op en in objectieven, filters en camerabody's kunnen komen. De materiaalkeuzes zijn weloverwogen zodat de foto-uitrusting vanwege.

Cameratas met volop gebruiksgemak

De Billingham Mini Eventer is een cameratas die is gemaakt voor een compacte foto-uitrusting. Ideaal voor een dslr-body of een compacte systeemcamera met middelgroot objectief. Standaard wordt de Billingham Mini Eventer geleverd met een Insert, staande dividers en liggende dividers. De Billingham Mini Eventer heeft een inhoud van 6 liter en het hoofdvak meet 270mm x 100mm x 210mm. Met behulp van een Insert is een perfecte indeling mogelijk. Met een extra dividerset kun je de indeling van de fototas nog beter afstemmen op het beoogde gebruik.

Billingham: Niet zomaar een cameratas

Het familiebedrijf M. Billingham & Co is sinds 1973 een familiebedrijf, gelegen in de heuvels van Old Hill in Engeland. In de Billingham fabriek werken allerlei getalenteerde en gepassioneerde vaklui dagelijks aan de mooie tassen, die bij fotografen en liefhebbers vanaf het begin al een bijzondere status hebben verdiend. Kenmerkend is het unieke en chique uiterlijk, maar dat is zeker niet het enige wat de tassen zo bijzonder maakt. De bescherming van camera-apparatuur en de kwaliteit van de materialen en de afwerking vinden ze bij Billingham misschien nog wel belangrijker. Deze cameratassen, die volledig in Engeland ontworpen en ontwikkeld worden, vertegenwoordigen het typische Engelse oog voor detail.

Specificaties
Merk Billingham
Type tas Overige tassen/koffers
Soort overige tas/koffer Tas accessoire
Interieur type Dividers
Laptopvak Ja
Maximale formaat laptop 11 inch
Tabletvak Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Billingham Mini Eventer Insert Chocolate of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice