Billingham Mini Eventer Front Straps Black
Billingham Mini Eventer Front Straps Black
19,95

Billingham Mini Eventer Front Straps Black

19,95

Tijdelijk niet leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Billingham Mini Eventer Front Straps Black

Bij elke Billingham Mini Eventer cameratas worden twee front straps meegeleverd. Je hoeft ze enkel te kopen als je nieuwe wilt. Het kwijtraken van deze sluitriemen bij normaal gebruik is vrijwel onmogelijk. Deze van hoogwaardig leer vervaardigde sluitriemen zijn verwisselbaar bij de Mini Eventer cameratassen. De riemen zijn gemaakt van zwart Top Grain leder en voorzien van gespgaten en gaten voor de bekende Billingham Quick Release sluiting met Clogg Ball. De Mini Eventer Front Straps zijn met de hand gesneden, perfect afgewerkt en doorgestikt met donker garen.

Billingham: Niet zomaar een cameratas

Het familiebedrijf M. Billingham & Co is sinds 1973 een familiebedrijf, gelegen in de heuvels van Old Hill in Engeland. In de Billingham fabriek werken allerlei getalenteerde en gepassioneerde vaklui dagelijks aan de mooie tassen, die bij fotografen en liefhebbers vanaf het begin al een bijzondere status hebben verdiend. Kenmerkend is het unieke en chique uiterlijk, maar dat is zeker niet het enige wat de tassen zo bijzonder maakt. De bescherming van camera-apparatuur en de kwaliteit van de materialen en de afwerking vinden ze bij Billingham misschien nog wel belangrijker. Deze cameratassen, die volledig in Engeland ontworpen en ontwikkeld worden, vertegenwoordigen het typische Engelse oog voor detail.

Specificaties
Merk Billingham
Type tas Overige tassen/koffers
Soort overige tas/koffer Tas accessoire
Weersbestendig Waterbestendig
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Billingham Mini Eventer Front Straps Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice