Benro System Go Plus Aluminium FGP28A
Benro System Go Plus Aluminium FGP28A

Normale prijs: 199,00

Special Price 179,00

Benro System Go Plus Aluminium FGP28A

Normale prijs: 199,00

Special Price 179,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 59,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro System Go Plus Aluminium FGP28A

Benro System GoPlus Aluminium Statief FGP28A

Een Benro System GoPlus is de basis voor het veelzijdige supportsysteem dat System Go heet. Met de accessoires in dit systeem zijn deze statieven te gebruiken als multifunctioneel supportsysteem. Van meerdere camera's op één statief tot een laptop. De mogelijkheden zijn haast onbegrensd.

Een reisstatief met flexibele middenkolom. Uniek!

De Benro FGP28A heeft een middenkolom die in alle standen te gebruiken is. Van verticaal, via horizontaal naar verticaal omlaag, en alles er tussenin. Dat betekent dat de camera niet - zoals bij traditionele statieven - altijd boven het centrum van het statief gebruikt hoeft te worden. En dat is voor veel vormen van fotografie heel fijn. Denk maar eens aan macro-fotografie of reproductie waarbij een voorwerp plat op de grond of een tafel ligt, of het fotograferen van de Nadir (recht naar beneden) bij 360-graden-fotografie.

De statiefpoten van dit statief kunnen in drie verschillende hoeken worden geplaatst, tot nagenoeg plat op de grond. In combinatie met de flexibele middenkolom heeft dit als gevolg dat de camera tot op de grond kan worden gepositioneerd. Ideaal voor macrofotografie of extreme standpunten. Verder staat dit statief op sterke en lichte poten van aluminium, die worden vastgehouden door een extra sterk hart van magnesium, compleet met waterpas. Door het gebruik van magnesium in deze 'spider' wordt het gewicht met 20% verminderd, terwijl de sterkte toeneemt.

Gemaakt van sterk aluminium

De statiefpoten van de FGP28A hebben een Twistlock-vergrendeling waarmee je snel en trefzeker de hoogte van het statief kunt veranderen, terwijl de rubberen fixeerringen stof en water buiten houden. Elke statiefpoot heeft een rubberen voetje waardoor het statief ook op gladde oppervlakken stabiel staat. De uitschuifbare en kantelbare middenkolom van het statief heeft een geveerde haak aan de onderzijde waar extra gewicht, bijvoorbeeld een cameratas, aan gehangen kan worden om de stabiliteit te verhogen in extreme omstandigheden.

De Benro System GoPlus-statieven worden standaard geleverd met rubberen voeten en rvs spikes, waardoor een stabiele stand van het statief op alle ondergronden mogelijk is, en een luxe draagtas voorzien van een schouderriem.

Specificaties
Merk Benro
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 39
Maximale hoogte (cm) 165.5
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 135.5
Ingevouwen lengte (cm) 49.5
Eigen gewicht statief (kg) 1.92
Maximaal draagvermogen (kg) 14
Statief materiaal Aluminium
Aantal pootsecties 4
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Afneembare monopod, Spikes
Statiefopties algemeen Gradenschaal, Omkeerbare middenzuil, Statieftas inbegrepen, Uitneembare middenzuil, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is een super handige statief”
Beoordeling door Timo (geplaatst op 10-04-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is een super handige statief. Ik vind het ideaal dat de middenzuil ook horizontaal kan staan.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro System Go Plus Aluminium FGP28A of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice