Benro Precision Geared Head GD3WH
Benro Precision Geared Head GD3WH
239,00

Benro Precision Geared Head GD3WH

239,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 79,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Precision Geared Head GD3WH

De GD3WH is ontworpen om nauwkeurige controle over camerabewegingen te bieden, het levert afzonderlijke, nauwkeurige bewegingen in drie richtingen. Met de bedieningselementen kan de gebruiker snel de camerapositie instellen voordat hij de grote bedieningsknoppen gebruikt om minuscule bewegingen toe te passen, wat een absolute precisiepositionering garandeert voor die perfect uitgelijnde opname.

In tegenstelling tot sommige andere koppen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, gebruikt de GD3WH een Arca-Swiss-compatibele Quick Release-plaat, waardoor de fotograaf verschillende soorten koppen kan gebruiken zonder de platen te hoeven verwisselen.

Om een soepele werking en een lange levensduur te garanderen, gebruikt Benro koolstofstaal en brons om ervoor te zorgen dat de bewegingen hun precisie behouden en door het gebruik van magnesiumlegering in de constructie, is het totale gewicht van de GD3WH laag gehouden, op slechts 870 gram, zonder afbreuk te doen aan de maximale belasting capaciteit van 6 kg.

In de doos

  • GD3WH 3-weg kop
  • PU70 Quick Release plaat
Specificaties
Merk Benro
Maximaal draagvermogen (kg) 6
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.870
Type statiefkop 3-weg kop
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Quick release, Waterpas kop
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat PU70
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Precision Geared Head GD3WH of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice