Benro Master Series Hard-edged graduated ND filter GND16 1.2
Benro Master Series Hard-edged graduated ND filter GND16 1.2
456,16

Benro Master Series Hard-edged graduated ND filter GND16 1.2

456,16

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 152,05 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 10,15 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Master Series Hard-edged graduated ND filter GND16 1.2

Een oplossing voor hoog contrast in foto's

Een veelvoorkomende uitdaging bij landschaps-, reis- en architectuurfotografie is een scène met een hoog contrast tussen de lichte en donkere gebieden, bijvoorbeeld een heldere lucht met een donkerdere voorgrond. Als je belicht voor de hooglichten in de lucht, verlies je details in de voorgrond. Belicht voor de voorgrond en je blaast de lucht uit. Maar met de Benro Master GND (Graduated Neutral Density) filters kun je perfect het hoge contrast tussen hooglichten en schaduwen in evenwicht brengen - en consequent goed belichte afbeeldingen produceren in één enkele opname, zonder tijdrovende nabewerking.

Gemaakt met hoogwaardig Schott B270 Duits optisch glas

Deze filters zijn vervaardigd met Schott B270 Duits optisch glas, dat wordt beschouwd als het fijnste glas dat beschikbaar is. Het glas is nauwkeurig geslepen om ervoor te zorgen dat je foto's altijd briljant scherp zijn, zonder enige vorm van beeldvervaging.

ULCA Multi-Coating voor perfecte beeldkwaliteit

De ULCA Multi-Coating is ontworpen om reflecties te verminderen en chromatische aberratie aanzienlijk te verminderen. Met een gemiddelde transmissie van meer dan 99,0% bij golflengtes tussen 420 en 680 nanometer, zorgt deze coating ervoor dat je foto's helder en kleurecht zijn, zonder ongewenste visuele afwijkingen.

NANO WMC Multi-Coating voor duurzaamheid en gebruiksgemak

De NANO WMC Multi-Coating biedt niet alleen uitstekende optische prestaties, maar is ook krasbestendig en stoot water, vuil en olie af. Hierdoor blijft de filter schoon en gemakkelijk te reinigen, terwijl het vlekken en vingerafdrukken voorkomt, zelfs in uitdagende omstandigheden.

IRND Coating voor kleurreproductie

De IRND Coating op deze filters zorgt ervoor dat je kleuren trouw worden gereproduceerd. Dit betekent dat je geen last hebt van ongewenste kleurverschuivingen veroorzaakt door infrarood- en UV-licht, waardoor je foto's altijd natuurgetrouw zijn.

Soepele gradiëntovergang voor natuurlijke foto's

De gradiëntovergang op de Benro Master GND filters is soepel en natuurlijk, waardoor je foto's een naadloze overgang hebben tussen hooglichten en schaduwen. Hiermee krijg je de perfecte balans in je beelden.

Kenmerken

  • Gemaakt met Schott B270 Duits optisch glas
  • ULCA Multi-Coating voor verminderde reflecties en chromatische aberratie
  • NANO WMC Multi-Coating voor krasbestendigheid en waterafstotendheid
  • IRND Coating voor trouwe kleurreproductie
  • Soepele en natuurlijk uitziende gradiëntovergang
Specificaties
Merk Benro
Soort filter Systeemfilter
Filtertype Grijsverloop (Graduated ND)
Maat systeemfilters (in mm) 150 x 170
Set Nee
Aantal stops (vermindering) 4
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Master Series Hard-edged graduated ND filter GND16 1.2 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice