Benro Mach3 Statief TMA27C
Benro Mach3 Statief TMA27C
329,00

Benro Mach3 Statief TMA27C

329,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 109,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,32 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Mach3 Statief TMA27C

De Mach 3 is Benro's meest geavanceerde statief volgens het klassieke ontwerp. Gemaakt van geavanceerde materialen.

Multifunctioneel

Dit statief is gemaakt volgens het beproefde ontwerp, zonder toeters en bellen en is daardoor geschikt voor elk gebruik binnen- of buitenshuis.

Sterk

Deze Mach 3 is uitgevoerd in koolstofvezel. De spider is van het lichte en sterke magnesium. Door het gebruik van deze materialen, in combinatie met het beproefde ontwerp, is de Mach 3 stevig maar toch niet zwaar en geschikt voor de meest uiteenlopende fotografiestijlen.

De herkenbare blauwe draaisluiting voor het vastzetten van de middenkolom is uitgevoerd in zeer licht koolstofvezel waardoor de middenkolom in iedere positie stevig vergrendeld wordt.

Monopod

Als er een keer behoefte is aan extra bewegingsvrijheid, kan een van de poten tesamen met de middenkolom worden omgetoverd in een stevige monopod.

Bijzondere foto's door bijzondere standpunten

De poten zijn in drie verschillende standen - tot nagenoeg plat - vast te zetten. De Mach 3 wordt standaard geleverd met een korte middenkolom waardoor er ook heel laag bij de grond gefotografeerd kan worden. Uiteraard is ook de middenkolom om te draaien waardoor de camera midden onder het statief kan worden bevestigd.

Zeer compleet

Het statief is uitgerust met een waterpas op de spider en wordt geleverd met verwisselbare rubberen pootjes en spikes. Een poot is voorzien van een foamgrip waardoor deze fijner in de hand ligt, zeker als het koud is.Een luxe draagtas met schouderband wordt er vanzelfsprekend bij geleverd. De middenkolom is voorzien van een veerhaak waar een extra contragewicht aan kan worden gehangen voor nog meer stabiliteit.

Specificaties
Merk Benro
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 39
Maximale hoogte (cm) 162
Maximale hoogte zonder middenzuil (cm) 135
Ingevouwen lengte (cm) 62.5
Eigen gewicht statief (kg) 1.42
Maximaal draagvermogen (kg) 14
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Spikes
Statiefopties algemeen Statieftas inbegrepen
Statiefkop aanwezig Nee
Statiefaansluiting 3/8"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Mach3 Statief TMA27C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice