Benro Adventure Monopod MAD49A
Benro Adventure Monopod MAD49A
63,00

Benro Adventure Monopod MAD49A

63,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 21,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro Adventure Monopod MAD49A

Speciaal voor de situaties dat een fotograaf wendbaar moet zijn en snel moet kunnen reageren, maar toch nog een vorm van steun nodig heeft: de monopod!

Een monopod is ideaal voor situaties waar er relatief weinig licht is en er met langere sluitertijden gewerkt moet worden. Door de steun van een monopod is het mogelijk om met langere sluitertijden te werken dan uit de hand.

Daarnaast is een monopod een perfect hulpmiddel voor de situaties dat er met zware apparatuur, langer gefotografeerd moet worden. Het in de hand houden van deze apparatuur kan dan al snel te zwaar worden; een monopod kan dan uitkomst bieden.

Sterke Aluminium monopod

De Benro Adventure MAD49A is een zeer degelijk uitgevoerde monopod in sterk en stabiel aluminium en kan maar liefst 18 kilogram dragen. Deze monopod is ontworpen met het oog op het dagelijks gebruik in combinatie met zware apparatuur. Hij is sterk, licht en zeer eenvoudig in het gebruik.

Snelle en trefzekere clipsluitingen

Met de verbeterde clipsluitingen is de monopod in een handomdraai gereed voor gebruik. Met goed afgestelde clipsluitingen hoeft u nooit te twijfelen of de pootdelen vergrendeld zijn; een hele geruststelling.

De verstelbare clipsluitingen kunnen naar behoefte worden bijgesteld. De clipsluitingen zijn extra versterkt waardoor de levensduur extreem verlengd wordt.

Flexibele poot

De grote oversized rubberen voet heeft grip op de lastigste oppervlakken en is met een `gewricht` kantelbaar. Dus ook als de monopod niet helemaal verticaal staat is er voldoende steun en grip.

Polsriem

De monopod is uitgerust met een prettig aanvoelende schuimrubber handvat en is voorzien van een polsstrap.

Specificaties
Merk Benro
Type statief Monopod
Minimale hoogte (cm) 54
Maximale hoogte (cm) 191
Ingevouwen lengte (cm) 54
Eigen gewicht statief (kg) 0.800
Maximaal draagvermogen (kg) 18
Statief materiaal Aluminium
Aantal pootsecties 5
Verstelmechanisme Clips
Statiefkop aanwezig Nee
Statiefaansluiting 1/4", 3/8"
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro Adventure Monopod MAD49A of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice