Benro 150mm Filtersysteem Master Series Grijsfilter - 6 stops
Benro 150mm Filtersysteem Master Series Grijsfilter - 6 stops

Normale prijs: 289,95

Special Price 239,00

Benro 150mm Filtersysteem Master Series Grijsfilter - 6 stops

Normale prijs: 289,95

Special Price 239,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 79,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro 150mm Filtersysteem Master Series Grijsfilter - 6 stops

Benro 150mm Filtersysteem Master Series Grijsfilter - 6 stops

De Master Series grijs (ND) filters zijn gemaakt van extreem hoogwaardig HD-glas (Schott B270). Ze beschikken over een ULCA-coating waardoor reflecties en chromatische aberratie worden geminimaliseerd. Daarnaast zijn de filters ook voorzien van een bijzondere WMC-coating waardoor het glasoppervlak vuil-, water- en olieafstotende eigenschappen heeft. Deze grijs (ND) filters brengen de lichthoeveelheid terug zonder de kleurtemperatuur te veranderen. Deze versie heeft een 'dichtheid' van 6 stops.

Benro filtersysteem

Vergeet alles wat je weet over filterhouders en filters van krasgevoelig en breekbaar kunststof, want het Benro filtersysteem is van een geheel andere, professionele orde! Het filtersysteem van Benro bestaat uit filterhouders en lensringen van degelijk aluminium, en vierkante filters die zijn gefabriceerd van extreem hoogwaardig en superglad gepolijst HD-glas (Schott B270). De filters beschikken over een dikte van slechts 2mm en een ULCA-coating waardoor reflecties en chromatische aberratie worden geminimaliseerd. Daarnaast zijn de filters ook voorzien van een bijzondere WMC-coating waardoor het glasoppervlak vuil-, water- en olieafstotende eigenschappen heeft. De filters worden hierdoor veel minder snel vuil en ze zijn eenvoudig te reinigen. De filterhouders en de filters voldoen aan de hoogste professionele eisen en kunnen daardoor ook gebruikt worden voor onder meer filmproducties in broadcast-kwaliteit.

Drie formaten

Benro levert dit filtersysteem in drie formaten: 100mm, 150mm en 170mm. Het 100mm filtersysteem is voor lenzen met een filtermaat van 49 t/m 95, het 150mm systeem is voor ultragroothoeklenzen, zoals de Nikon 14-24mm, de Canon 14mm, de Sigma 12-24mm, de Tamron 15-30mm en de Canon TS-E 17mm. Het 170mm filtersysteem is geschikt voor extreem groothoek zoals de Canon 11-24mm. Je kunt een filtersysteem geschikt maken voor lenzen met een kleinere filtermaat door het gebruik van stepdown-ringen. Je kunt maximaal 3 filters tegelijk in de filterhouder plaatsen en dan is er ook nog steeds plaats voor een (slim) polarisatiefilter, dat je vanaf de achterzijde kunt verdraaien.

Specificaties
Merk Benro
Soort filter Systeemfilter
Filtertype Grijs (ND)
Filtermaat (mm) 150
Maat systeemfilters (in mm) 150 x 150
Set Nee
Aantal stops (vermindering) 6
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro 150mm Filtersysteem Master Series Grijsfilter - 6 stops of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice