Benro 150mm Filtersysteem Filterhouder
Benro 150mm Filtersysteem Filterhouder

Normale prijs: 99,95

Special Price 75,00

Benro 150mm Filtersysteem Filterhouder

Normale prijs: 99,95

Special Price 75,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
10%
KORTING
10% KORTING

Ontvang nu tijdelijk 10% korting op alle filters. Deze actie loopt t/m maandag 1 juni!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Benro 150mm Filtersysteem Filterhouder

Benro 150mm Filtersysteem Filterhouder

Met deze filterhouder voor het Benro 150mm filtersysteem en een passende lensring kun je de hoogwaardige Benro Master Series filters op je camera monteren. De filterhouder is volgens nauwe toleranties gefabriceerd van degelijk aluminium, zodat een lange levensduur gegarandeerd is.

Benro filtersysteem

Vergeet alles wat je weet over filterhouders en filters van krasgevoelig en breekbaar kunststof, want het Benro filtersysteem is van een geheel andere, professionele orde! Het filtersysteem van Benro bestaat uit filterhouders en lensringen van degelijk aluminium, en vierkante filters die zijn gefabriceerd van extreem hoogwaardig en superglad gepolijst HD-glas (Schott B270). De filters beschikken over een dikte van slechts 2mm en een ULCA-coating waardoor reflecties en chromatische aberratie worden geminimaliseerd. Daarnaast zijn de filters ook voorzien van een bijzondere WMC-coating waardoor het glasoppervlak vuil-, water- en olieafstotende eigenschappen heeft. De filters worden hierdoor veel minder snel vuil en ze zijn eenvoudig te reinigen. De filterhouders en de filters voldoen aan de hoogste professionele eisen en kunnen daardoor ook gebruikt worden voor onder meer filmproducties in broadcast-kwaliteit.

Drie formaten

Benro levert dit filtersysteem in drie formaten: 100mm, 150mm en 170mm. Het 100mm filtersysteem is voor lenzen met een filtermaat van 49 t/m 95, het 150mm systeem is voor ultragroothoeklenzen, zoals de Nikon 14-24mm, de Canon 14mm, de Sigma 12-24mm, de Tamron 15-30mm en de Canon TS-E 17mm. Het 170mm filtersysteem is geschikt voor extreem groothoek zoals de Canon 11-24mm. Je kunt een filtersysteem geschikt maken voor lenzen met een kleinere filtermaat door het gebruik van stepdown-ringen. Je kunt maximaal 3 filters tegelijk in de filterhouder plaatsen en dan is er ook nog steeds plaats voor een (slim) polarisatiefilter, dat je vanaf de achterzijde kunt verdraaien.

Specificaties
Merk Benro
Soort filter Accessoires
Set Nee
Soort accessoire Filterhouder
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Benro 150mm Filtersysteem Filterhouder of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice