Atomos Shinobi 7
Atomos Shinobi 7
849,00
849,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 283,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 28,16 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Atomos Shinobi 7

De Atomos Shinobi is een grotere en verbeterde versie van de populaire 5-inch variant van de Shinobi. De Shinobi 7 is met zijn 2200 nit een veel heldere monitor ten opzichte van de 1000 nit van zijn kleinere voorganger. Hierdoor is het mogelijk om bij daglicht te kijken zonder dat er een zonnekap nodig is. Bovendien is het scherm in de fabriek op kleur gekalibreerd om een nauwkeurige beeldweergave te garanderen. Naast de super scherpe beeldkwaliteit bevat de Shinobi 7 een reeks aan connectors om zowel cross conversie als de functionaliteit van camera controle in te kunnen zetten.

Eigenschappen van Atomos Shinobi 7

De grotere Atomos Shinobi 7 verbetert de originele Shinobi door 3G-SDI input en loop output toe te voegen die een resolutie tot 2K60 ondersteunt, en HDMI 2.0 input en loop output die een resolutie tot 4K60 ondersteunt. Bovendien heeft de monitor toekomstige functies zoals signaalkruisconversie, een camerabedieningspoort, twee L-serie batterijslots en ingebouwde USB- en RJ45-poorten.

Uitgebreide toolset

De met touchscreen uitgerustte Shinobi 7 draait op de nieuwe AtomoS-firmware, die verschillende schermanalysetools bevat, zoals weergave over meerdere bereiken, belichting, kadrering, focushulp, golfvorm, RGB-parade en histogramtools. Het ondersteunt SDR- en HDR-weergave en heeft ook een SD-geheugenkaartsleuf voor het laden van aangepaste 3D LUT's.

AtomHDR-weergave

Met de AtomHDR-weergavetechnologie volg je nauwkeurig je log-gamma-opnamen zonder dat je vlakke, vervaagde beelden hoeft te bekijken of een LUT moet gebruiken om het dynamische bereik en de kleurruimte te comprimeren. De monitor ondersteunt populaire log-formaten van Sony-, Canon-, Panasonic-, ARRI-, RED- en JVC-camera's.

Camerabesturing

De Atomos Shinobi 7 ondersteunt ook camerabesturing met behulp van de 2.5mm controlepoort en optionele kabels. De monitor ondersteunt momenteel de bediening van de Z CAM E2-serie bioscoopcamera's.

Audio monitoring

Voer audio in/uit via HDMI en gebruik de 3.5mm koptelefoonpoort voor gemakkelijke audiomonitoring.

Stroomvoorziening

De Shinobi is gebouwd om de ontberingen op de set te weerstaan, het heeft een lichtgewicht chassis en is op de achterzijde voorzien van twee L-serie accusleuven voor de stroomvoorziening. Bovendien wordt er ook een universele AC-adapter meegeleverd.

Specificaties
Merk Atomos
Breedte 19.8 cm
Hoogte 13.3 cm
Diepte 3.9 cm
Gewicht 577 gram
Beeldverhouding 16:9
Audio opties Aansluiting hoofdtelefoon
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, HDMI, SDI, USB-C
Type display Touchscreen, Vast display
Resolutie display (pixels) 1920 x 1080
Formaat display (inch) 7
LUTs Ja
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Atomos Shinobi 7 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice