Atomos Ninja V Pro Kit
Atomos Ninja V Pro Kit
1.149,00

Atomos Ninja V Pro Kit

1.149,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 383,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 38,11 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Atomos Ninja V Pro Kit

Tot 6K RAW-opnamen via HDMI en SDI!

De Ninja V Pro Kit is ontworpen om de kloof te overbruggen tussen compacte bioscoopcamera's en systeemcamera's die RAW kunnen uitvoeren via HDMI of SDI. Pro Kit zoek ook de grenzen op van deze camera’s, neemt tot 6K 12-bits RAW * op de ingebouwde SSD van de Ninja. Pro Kit biedt ook de mogelijkheid om signalen kruislings om te zetten, wat een veelzijdige oplossing biedt voor monitoring en afspelen.

*met ondersteunde camera's.

Alles wat je van Ninja V mag verwachten

De robuuste aluminium 5 ″ monitor-recorder zorgt voor een compacte opstelling voor videografen om met de nieuwste camera's te werken. Perfect voor run en gun, documentairefilms en voor die close-ups waarbij de cameraman flexibel of mobiel moet zijn. Het compacte scherm van 5 ″ 1000nit van de Ninja V is ontworpen om een basis te bieden voor schaalbaarheid en molariteit. Gecombineerd met de AtomX SDI-module en een serieuze afstemming onder de motorkap, biedt de Pro Kit de mogelijkheid om RAW via SDI op te nemen van enkele van de beste compacte bioscoopcamera's op de markt.

Geen RAW, geen probleem. De Ninja V monitorrecorder is een flexibele tool die kan werken als HDMI / SDI ProRes monitorrecorder. U hoeft zich minder zorgen te maken over batterijniveau en extra gewicht door de batterij, aangezien de Pro Kit is ontworpen om te worden gevoed via DTap vanaf uw camerabatterij of rig. Pro Kit bevat ook een AtomX 5 ″ zonnekap voor meer bewakingsopties buitenshuis en minder omgevingslicht voor bewaking in HDR.

Krachtige en veelzijdige in- en outputs

Door dubbele 12G SDI-connectiviteit toe te voegen, wordt de compatibiliteit met andere camera's uitgebreid om extern 10-bit 422-opnames te maken in verschillende codes. Die klaar zijn om te bewerken of als proxybestanden van RED- of Arri-camera's, waardoor de bestandsnaamgeving en tijdcode van de camera ook via SDI naar de opgenomen camera kunnen worden overgedragen.
En natuurlijk biedt de Ninja V ook ondersteuning voor RAW over HDMI vanuit ons steeds groter wordende aanbod van systeemcamera's, waaronder de Sony Alpha 7S III, Z CAM E-2 Series, Nikon Z-Series, Lumix S Series, Olympus OM-D EM-1X , Olympus OM-D M1 MkIII en meer.

Flexibiliteit voor elke productie

In de afspeelmodus biedt de Ninja V Pro Kit een verliesvrije signaaldistributie met 2 x 12G SDI en 1 x HDMI 2.0 voor gelijktijdige outputs tot 4K p60. Bij gebruik in combinatie met de afspeellijstfunctionaliteit van de Ninja biedt het een snelle en gemakkelijke manier om inhoud te bekijken of een hoogtepunten te tonen. RAW-invoer kan ook in realtime worden gedebayered en niet-standaard hoge resoluties worden verwerkt naar standaard SMPTE-uitvoerformaten. Converteren naar HLG, PQ of uw keuze van 3D LUT kan ook worden toegepast, zodat RAW- of LOG-inhoud kan worden bekeken met de juiste toepassing van artistieke bedoelingen.

Ondersteunde camera's (RAW over SDI)

  • Sony FX9 met XDCA-FX9 (RAW-uitvoer tot 4k DCI p60 en 2k p180)
  • Sony FX6 (RAW-uitvoer tot 4k DCI p60)
  • Panasonic Varicam LT (RAW-uitvoer tot 4k p60 en hoge framesnelheid tot 2k p240)
  • EVA-1 (RAW-uitvoer tot 5,7k p30 en hoge framesnelheid tot 2k p240)
  • Canon C500mki (RAW tot 4k DCI en 4k UHD tot p30)
  • Canon C300mkii (RAW tot 4k DCI en 4k UHD tot p30)

Let op: Sony FS700, FS5 en FS7 worden NIET ondersteund.

Specificaties
Merk Atomos
Breedte 151 mm
Hoogte 91.5 mm
Diepte 31 mm
Gewicht 360 gram
Beeldverhouding 16:9
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon
Model Accu NP-F530, NP-F550, NP-F570, NP-F750
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, HDMI, SDI
Type display Touchscreen, Vast display
Resolutie display (pixels) 1920x1080
Formaat display (inch) 4
LUTs Ja
Geheugenkaart CFast 2.0, SSDmini
Maximaal ingangssignaal (bit) 16
Maximale videoresolutie 5760 x 3240 pixels
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Atomos Ninja V Pro Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice