Artisan & Artist ACAM P04H Hand Strap Roze - Wit
Artisan & Artist ACAM P04H Hand Strap Roze - Wit
28,99

Artisan & Artist ACAM P04H Hand Strap Roze - Wit

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Artisan & Artist ACAM P04H Hand Strap Roze - Wit

De veelzijdige multifunctionele paracord straps van Artisan & Artist zijn ontworpen voor een outdoor lifestyle en verkrijgbaar in een scala aan leuke en eclectische kleuren.

Hoogwaardig Materiaal

Gemaakt van hoogwaardig materiaal bieden deze handige straps vijf verschillende kleurvariaties, waardoor ze op een veelzijdige manier kunnen worden gebruikt. Of het nu als camera-, mobiele telefoon- of smartphone-strap is, of zelfs als sleutelhouder, deze straps passen perfect bij jouw actieve levensstijl.

Celtische Knoop Button

Net als de paracord straps ACAM-P25 en ACAM-P25H heeft dit product een charmante Keltische knoopknop in het midden van de lus. Dit voegt niet alleen charme toe aan het ontwerp, maar verbetert ook de grip om de pols.

Verstelbare Ring met Logo

Een andere belangrijke eigenschap is de gepolijste messing ring gegraveerd met het A&A-logo, ontworpen om de breedte van de lus aan te passen en deze stevig op zijn plaats te houden.

Uniek Kleurverloop

In de loop der tijd zullen de straps geleidelijk van kleur veranderen, specifiek voor de gebruiker en diens ervaringen. Afhankelijk van de omgeving en de frequentie van gebruik zal de kleur van de strap op een unieke manier ontwikkelen, waarmee het de reis van het product weerspiegelt.

Specificaties
Merk Artisan & Artist
Type draagcomfort Polsriem
Geschikt voor Compact camera's
Verstelbaar Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Artisan & Artist ACAM P04H Hand Strap Roze - Wit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice