Artisan & Artist ACAM LP120 Lenspouch Rood - Zwart
Artisan & Artist ACAM LP120 Lenspouch Rood - Zwart
74,99

Artisan & Artist ACAM LP120 Lenspouch Rood - Zwart

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Artisan & Artist ACAM LP120 Lenspouch Rood - Zwart

Deze pouch is vervaardigd uit een combinatie van stof en leer, waarbij het gebruikte materiaal zorgvuldig is gekozen voor duurzaamheid en elegantie.

Hoogwaardige Materialen

De stof die is gebruikt is vergelijkbaar met hoogwaardig katoenachtig nylon. Dit nylon is lichtgewicht maar staat bekend om zijn hoge sterkte, waardoor het flexibel is met goede elasticiteit.

Soepel Geitenleer

Het leer dat voor deze pouches wordt gebruikt, is geitenleer. Geitenleer is soepel, compact, duurzaam en bestand tegen vervorming, waardoor het een uitstekend materiaal is voor deze pouches. De unieke korreltextuur voegt een aantrekkelijk visueel element toe. Bovendien is het Artisan & Artist merknaam in reliëf aangebracht aan de onderkant van de pouch, waardoor een luxueuze uitstraling ontstaat.

Celtische Knoopdetails

De trekkoorden, vervaardigd met paracord, hebben aan beide uiteinden Keltische knopen als stoppers en voor decoratieve doeleinden. Dit voegt een casual maar elegante touch toe aan de pouches.

Praktisch Ontwerp

Dankzij de vierkante vorm van de onderkant is de pouch eenvoudig naast andere items op te bergen.

Zachte Bescherming

Het interieur is bekleed met zacht, suede-achtig polyesterweefsel om de lens te beschermen. Daarnaast is er een extra kussentje aan de onderkant van de pouch geplaatst om je waardevolle lenzen te beschermen.

Modulaire Binnenkant

Binnenin de pouch is een verwijderbare 'donut-vormige' kussenbodem geplaatst met een uitsparing, geschikt voor de Leica M achterlensdop. Door deze kussenbodem te verwijderen, kunnen de pouches natuurlijk ook lenzen van andere fabrikanten huisvesten.

Geschikt voor

  • Leica Super-Elmar-M 21mm f/3.4
  • Leica Summilux-M 35mm f/1.4
  • Leica Summilux-M 50mm f/1.4
  • Leica Summicron-M 28mm f/2.0
  • Leica Apo-Summicron-M 50mm f/2.0
  • Leica Elmarit-M 28mm f/2.8

Door de kussenbodem te verwijderen, kunnen ook lenzen van andere fabrikanten worden ondergebracht.

Specificaties
Merk Artisan & Artist
Type tas Lens case
Interieur type Tas, Voorgevormd schuim
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Artisan & Artist ACAM LP120 Lenspouch Rood - Zwart of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice