Artisan & Artist ACAM 301A Silk Camera Strap Silver
Artisan & Artist ACAM 301A Silk Camera Strap Silver
119,99

Artisan & Artist ACAM 301A Silk Camera Strap Silver

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Artisan & Artist ACAM 301A Silk Camera Strap Silver

Deze zijden camera draagriem is een creatie ontstaan uit de zijden obijime, een geliefde decoratie in de wereld van hoogwaardige Japanse kleding. Het opvallende kenmerk van deze riem is de delicate schoonheid die inherent is aan zijde. Vakbekwame ambachtslieden in Kyoto hebben zich gewijd aan het zorgvuldig assembleren van deze riem, wat heeft geresulteerd in een duurzaam product dat ook nog eens zacht is voor de huid.

Kumi-himo Techniek voor Comfort

De riem wordt vervaardigd met behulp van de Kumi-himo techniek. Deze bijzondere dubbele structuur, geweven aan de buitenkant van een achtvoudig snoer, biedt de perfecte balans tussen elasticiteit, stevigheid en comfort tegen de huid. De flexibiliteit van het zijden koord maakt diverse schietstijlen mogelijk, of het nu gaat om het omwikkelen van je hand of het aanpassen van de lengte door het leggen van knopen. Een iconisch ontwerpelement van ons merk is de witte met de hand gestikte versterking in het midden van het leren bevestigingsgebied.

Vernieuwd Model met Verbeteringen

Dit vernieuwde model bevat enkele verbeteringen. Zo is het materiaal van de ring voor de bevestiging aan de camera veranderd van messing naar roestvrij staal, wat de manoeuvreerbaarheid verbetert en de belasting op je vingertoppen vermindert. Bovendien is het logo verfijnder dankzij een nieuwe druktechnologie. Het leer van de bevestiging is nu nog gladder en de flap voor de bescherming van de camera is herontworpen.

Geschikt voor Diverse Draagstijlen

De zijden camera draagriem is beschikbaar in twee lengtes, waarvan dit de kortere optie is. Hierdoor is de riem ideaal om elegant om de nek of over de schouder te dragen.

Kenmerken

  • Ontwikkeld vanuit hoogwaardige zijden obijime
  • Vakmanschap uit Kyoto
  • Kumi-himo techniek voor elasticiteit en comfort
  • Flexibel ontwerp voor diverse schietstijlen
  • Vernieuwde bevestigingsring van roestvrij staal
  • Verfijnd logo door nieuwe druktechnologie
  • Gladder leer en herontworpen cameraflap
Specificaties
Merk Artisan & Artist
Type draagcomfort Draagriem
Geschikt voor Camera's
Verstelbaar Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Artisan & Artist ACAM 301A Silk Camera Strap Silver of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice