Aputure LED Light Storm LS C300 d II V-mount
Aputure LED Light Storm LS C300 d II V-mount
999,00

Aputure LED Light Storm LS C300 d II V-mount

999,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 333,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 21,23 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Aputure LED Light Storm LS C300 d II V-mount

De prestaties van de LS C300d II worden ondersteund door het ontwerp. De volledig aluminium constructie doorloopt tal van fabricagestappen en de reflector en accessoirebevestiging is het veelgebruikte Bowens S-Type. Een draadloze afstandsbediening waarmee u de aan/uit- en dimfuncties kunt bedienen op afstanden tot 328 'wordt meegeleverd. En over controle gesproken, Aputure biedt ook de Bluetooth Sidus Link App Control waarmee alle lichtfuncties draadloos kunnen worden aangepast, evenals effecten zoals Lightening, Pulse, Flash en Explosion. Ideaal voor geluidsgevoelige omgevingen, de LS C300d II is zichtbaar maar niet hoorbaar dankzij een zeer efficiënte ventilator die kan worden uitgeschakeld wanneer absolute stilte vereist is. De LS C300d II is klaar voor wereldwijd gebruik dankzij de 110-240 VAC-voeding, maar heeft ook twee batterijplaten, zodat u V-Mount-batterijen kunt gebruiken voor externe voeding wanneer er geen netstroom beschikbaar is. De LS C300d II wordt geleverd met een stroomkabel, een DMX-kabel om aan te sluiten op de ballast, een draadloze afstandsbediening, een basis voor een optionele klem en een stevige draagtas die 220 lb kan dragen om de lamp te beschermen tijdens transport en opslag

Het speelveld veranderen

Een paar jaar geleden had Aputure invloed op de industrie met de 300d, waardoor een krachtige en compacte LED-armatuur ontstond die gemakkelijk kon worden aangepast. Filmmakers van over de hele wereld waren onder de indruk van de mogelijkheden van het licht, maar aangemoedigd door gebruikersfeedback produceerde Aputure de opnieuw ontworpen en verbeterde 300d Mark II. Het licht is 20% helderder dan zijn voorganger, duurzamer, draagbaarder en "slimmer" dan de originele 300d. Nog meer output Door gebruik te maken van de nieuwste Aputure COB LED-technologie, produceert de 300d Mark II maar liefst 20% meer licht dan zijn voorganger. In combinatie met de optionele Fresnel 2X kan de 300d Mark II tot 80.000 lux produceren, wat de luminantie van een 575W HMI benadert! En zoals altijd behoudt de 5500K-gebalanceerde 300d Mark II een zeer nauwkeurige kleurgetrouwheid met CRI/TLCI-classificaties van 96+.

Een robuustere lampkop

De 300d Mark II introduceert ook opnieuw ontworpen functies, met behoud van dezelfde vormfactor en lichtgewicht vliegtuigaluminium body als de originele 300d. Het nieuwste juk maakt een rotatie van 360° mogelijk, en in combinatie met het handremvergrendelingsmechanisme van de 120d Mark II, kunt u het licht in elke positie monteren, met elke modificatie. Maximale efficiëntie met Hyper Reflector
De 300d Mark II is ook de eerste Aputure-lamp met de geheel nieuwe, hyperefficiënte 55°-reflector. Door de straal iets te verkleinen van 60 naar 55° en de binnenvorm en coating van de reflector opnieuw te ontwerpen, was Aputure in staat om de output van de 300d II met meer dan 3 keer te verhogen in vergelijking met het oorspronkelijke ontwerp.

Een herontwerprevolutie

De bedieningskast is volledig opnieuw ontworpen. Door gebruik te maken van het ventilatorloze ontwerp van het koellichaam van Aputure, is de alles-in-één schakelkast van de 300d Mark II nu volledig stil. Samengesteld uit een duurzame aluminiumlegering, met een nieuwe verborgen antenne en paracordband van militaire kwaliteit, is de schakelkast klaar om de ontberingen van elke filmset te weerstaan. De 300d Mark II schakelkast is ook het eerste product dat gebruik maakt van Aputure's snelkoppelingsplaat en klemsysteem, zodat u hem stevig op elke standaard, truss of speedrail kunt bevestigen. Krachtige oplossingen voor indiefilmmakers
De 300d Mark II kan zijn maximale output produceren door gebruik te maken van twee V-Mount- of Gold Mount-batterijen met hoge capaciteit, maar hij beschikt ook over geavanceerde technologie waarmee u de lamp kunt voeden met een enkele batterij met maximaal de helft van het vermogen. De meegeleverde 19,7' Neutrik-kabel geeft de 300d II een stevige stroomaansluiting en geeft je het gemak dat je geen angel hoeft te pakken om je lamp van stroom te voorzien.

Verbeterde bedieningsfuncties

De schakelkast van de 300d Mark II heeft 8 ingebouwde verlichtingseffecten: Paparazzi, Spark, Lightning, Defecte lamp, TV, Pulse, Flash en Explosion, en er komen er nog meer bij in toekomstige firmware-updates via de USB-interface van de controlebox. De bedieningskast heeft ook een triggerknop om verlichting FX direct te activeren.

Traploos dimmen

Met de langverwachte 0 tot 100% traploze dimregeling kunt u de 300d II gebruiken in omgevingen met weinig licht of om de zon te overweldigen en kunt u een van de 4 verschillende dimcurves gebruiken: lineair, logaritmisch, exponentieel en S-curve.
De 300d Mark II beschikt ook over een Studio-modus waarmee de lichten onmiddellijk kunnen worden ingeschakeld en bestuurd wanneer ze stroom krijgen, waardoor het ideaal is voor DMX-verlichtingsroosters.

Meer opties voor bediening

Naast het bedieningswiel beschikt de 300d Mark II ook over DMX512-compatibiliteit, een 2,4 GHz Aputure Wireless-afstandsbediening met een FX-schakelknop en de mogelijkheid om te worden bestuurd door de Sidus Link-app met behulp van een Bluetooth mesh-netwerkprotocol.

Sidus Link-app-bediening

Met onlangs geïntroduceerde Bluetooth SIG mesh-netwerktechnologie, zal de 300d Mark II ook de eerste app-bestuurbare Aputure-verlichtingsarmatuur zijn. Met deze technologie kunt u een 300d Mark II besturen tot op 1300' afstand, door meerdere lampen tot 262' uit elkaar te koppelen.
Met behulp van de Sidus Link-app hebt u toegang tot alle functies van de bedieningskast, kunt u voorinstellingen opslaan, extra verlichtingseffecten nauwkeurig afstemmen en activeren, en firmware-updates installeren, allemaal vanaf uw smartphone of tablet.

Opnieuw ontworpen draagtas

Aputure maakte ook de draagtas met grip-trucks en run-and-gun filmmakers in het achterhoofd. De nieuwe 300d Mark II-draagkoffer is samengesteld uit duurzame wanden met een zachte buitenvoering die tot 220 lb kan dragen, en biedt zowel voldoende bescherming als een zitplaats voor u op de set.
De onderkant van de behuizing is ook bedekt met een gemakkelijk schoon te maken, slash-proof materiaal, zodat u rustig kunt uitrusten, wetende dat uw 300d Mark II vrijwel elke situatie zal overleven.

In de doos

 • Aputure Light Storm C300d Mark II LED-verlichtingsset met V-Mount batterijplaat
 • Controllerbox met batterijplaat
 • Stroomkabel
 • 5-pins man-vrouw XLR-kabel
 • Snelspanklemvoet
 • Afstandsbediening met CR2032-batterij
 • Standaard reflector
 • Band
 • Draagtas
 • Beperkte garantie van 1 jaar
 • Handleiding
Specificaties
Merk Aputure
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Monolight
Lichtbron LED
Soort lamp Monolight
CRI 96
Lux 13200
Vermogen (Watt) 330
Kleurtemperatuur min (K) 5600
Kleurtemperatuur max (K) 6000
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Accu (eigen type), Netstroom
Netspanning minimaal (Volt) 100
Netspanning (Volt) 240
Model Accu V-Mount
Aantal accu slots 2
Verlichtingshoek vast of variabel Vast
Verlichtingshoek (graden) 105
Afstandsbediening Bluetooth, DMX, Radiografisch
Aantal lampen per kop 1
Accessoires Batterij, Reflector
Lengte 344.5 mm
Breedte 215.6 mm
Diepte 298.4 cm
Gewicht 3.1 kg
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Aputure LED Light Storm LS C300 d II V-mount of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice