Aputure Fresnel lens 2X
Aputure Fresnel lens 2X
129,00

Aputure Fresnel lens 2X

129,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Aputure Fresnel lens 2X

De originele Aputure fresnel was integraal onderdeel van filmverlichtingskits. Na onderzoek en feedback van gebruikers is de Aputure Light Storm Fresnel 2X ontwikkeld. Dit nieuwe ontwerp heeft dubbele optische elementen, een grotere Fresnel lens van 6", een verbeterde ventilatie en een vermindering van het 'lekken' van licht. Dit maakt de Fresnel 2X de ultieme Bowens mount fresnel!

Dual Lens

De Fresnel 2X heeft een ontwerp met een dubbele lens. De achterste lens stelt scherp en vergroot de straal op de grotere 6" fresnel lens aan de voorzijde, wat ervoor zorgt dat er geen licht verloren gaat. Het optische ontwerp met dubbele lens maakt de Fresnel 2X tweemaal zo krachtig als de originele Aputure Fresnel en maakt de 120D II tot wel 14 keer helderder.

Nieuw roterend ontwerp

Door gebruik te maken van een nieuw ontwerp dat roterend is, creëert de Fresnel 2X een intuïtieve gebruikerservaring, vergelijkbaar met een cameralens. De soepele focus geeft je de mogelijkheid om de stralingshoek van je lichtbron nauwkeurig af te stellen, zodat je snel een eenvoudig je licht aanpast.

Veelzijdigheid

De fresnel is aanpasbaar aan elke situatie. Dankzij de Bowen mount is de fresnel aan een groot aantal lampen te bevestigen. De 7" frontring is compatibel met Aputure Barndoors. Je opties voor lichtvormen zijn dan ook eindeloos!

Draagbaarheid

Deze fresnel heeft afmetingen van 18 x 18 x 14.1cm en weegt 1.24kg. Met de meegeleverde draagtas berg je de Fresnel 2X op en neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

Kenmerken

  • Dual lens ontwerp
  • 2x meer output dan Fresnel 1e generatie
  • Geen last van het 'lekken' van licht
  • Grote 6 inch fresnel lens
  • Stabiel en soepel zoom in/uit- ontwerp
  • Stralingshoek van 12 tot 40 graden
  • Robuust en hittebestendig materiaal
  • Compatibel met Bowen mount lampen
  • Compatibel met Aputure Barndoors
Specificaties
Merk Aputure
Soort studio accessoire Fresnel spot
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 14.1 cm
Breedte 18 cm
Hoogte 18 cm
Gewicht 1.24 kg
Flits Vatting Bowens
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Aputure Fresnel lens 2X of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice