AGM Handsfree Goggle Kit Hoofdsysteem
AGM Handsfree Goggle Kit Hoofdsysteem
295,00

AGM Handsfree Goggle Kit Hoofdsysteem

295,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 98,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 6,56 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving AGM Handsfree Goggle Kit Hoofdsysteem

Deze AGM Goggle Kit zorgt ervoor dat je jouw nachtkijker of warmtebeeldcamera hands-free kunt gebruiken. Het product bestaat uit een comfortabel hoofdsysteem dat je als een pet op je hoofd kunt dragen en een montage om vast te maken aan de kijker. De AGM Goggle Kit is compatibel met diverse nachtkijkers en warmtebeeldcamera's van AGM.

Het hoofdmontagesysteem beschikt onder andere over een flip-up-systeem. Hiermee kan je het oculair van de kijker zachtjes, maar naadloos, op je oog aansluiten. Als je de kijker niet wilt gebruiken, kantel je deze eenvoudig omhoog. Aan de voorzijde bevindt zich tevens een schuifbalk, waarmee je de camera naar links en rechts kunt schuiven. Zo kun je gemakkelijk met ieder oog de camera gebruiken, zonder deze eerst los te hoeven maken van het systeem.

Hoe werkt de Goggle Kit?

Om het hoofdsysteem te gebruiken bevestig je de connector aan de rail van jouw warmtebeeldcamera of nachtkijker. Vervolgens plaats je de Goggle Kit als een pet op je hoofd. De 'riemen' van dit hoofdsysteem zijn vrij instelbaar, waarmee je dus zelf bepaalt hoe strak of losjes je het geheel op jouw hoofd wilt vastmaken. De beschermkap aan de onderzijde zet je vervolgens tegen jouw kin. Met de ronde drukknop op de montage kan je het flip-up-systeem gebruiken, waarmee je de camera dus naar boven en onder kunt kantelen. Wanneer deze knop niet is ingedrukt zal de camera stevig en veilig in zijn positie blijven. Indien je de camera met het andere oog wilt gebruiken, verplaats je de kijker via het schuifmechanisme. Vergeet dan niet om de oculairdop van je camera 180 graden te draaien.

Toepassing AGM Goggle Kit

Dit hoofdsysteem is onmisbaar voor iedere gebruiker die zijn of haar nachtkijker/warmtebeeldcamera hands-free wil gebruiken. Hierbij kan je denken aan airsoft, tactical toepassingen of natuurobservaties. Je kunt de goggle kit gebruiken voor extra comfort, maar ook uit noodzaak, bijvoorbeeld wanneer je beide handen altijd vrij moet hebben. Dit kan nodig zijn wanneer je je snel voortbeweegt, je de kijker in uitdagende (bijv. bergachtige) omgevingen moet gebruiken, of gewoon omdat je jouw handen voor andere dingen nodig hebt.

In de doos

  • AGM Goggle Kit (6104GKW1)
  • Hoofdsysteem (cap) met instelbare riemen
  • Montage voor warmtebeeldcamera/nachtkijker
  • Flip-up systeem
  • Schuifmechanisme (linker/rechter oog)
  • Kin-beschermkap
Specificaties
Merk AGM
Geschikt voor merk AGM
Type verrekijker accessoire Ondersteuning
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over AGM Handsfree Goggle Kit Hoofdsysteem of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice