Zhiyun Molus G60
Zhiyun Molus G60
239,00
239,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 79,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Molus G60

De Molus G60 Bi-Color Mini COB Monolight van Zhiyun is ideaal voor studio-, film-, TV- en vooral locatieopnamen en heeft COB LED's en een groot aantal professionele functies in een zeer kleine verpakking. De G60 heeft een breed variabel kleurbereik van 2700 tot 6500K met een hoge CRI/TLCI 96/97 beoordeling en dimt van 0 tot 100%. Kleur en helderheid kunnen worden aangepast op de armatuur, maar je kunt ook draadloos wijzigingen aanbrengen met de app van Zhiyun.Zhiyun Molus G60 Mini/Pocket COB Light

De Molus G60 maakt professionele verlichting heeft een vermogen van 60W, ondersteund door de innovatieve koeltechnologie, en dient tegelijkertijd als universele filmlamp.

Pro verlichting binnen handbereik

Met een gewicht van slechts 300 gram en zo klein als een Rubik's Cube brengt de G60 je een gloednieuwe verlichtingservaring zonder omslachtige lasten.

DynaVort Koelsysteem

De G60 maakt gebruik van het DynaVort Koelsysteem dat bestaat uit gyroscoop gemodelleerde koellichamen en FOC ventilatoren om oververhitting te voorkomen. De DynaVort technologie is gebaseerd op de vloeistofdynamica en het attitude-control algoritme, en verhoogt de koelefficiëntie aanzienlijk door intelligente controle over de luchtstroomuitstoot.

Adaptief voedingssysteem

Het adaptieve geïntegreerde voedingssysteem biedt twee oplaadoplossingen. Je kunt de G60 voeden via de meegeleverde gelijkstroomadapter of een apart verkrijgbare USB-C kabel voor een snelle werking en controle van het ingangsvermogen.

Hoge CRI en TLCI

Met een CRI van 96 en een TLCI van 97 geeft het licht een nauwkeurige kleur waardoor je gemakkelijk nauwkeurige kleur en helderheid kunt instellen.

Live stroom

Zhiyun helpt je om je eigen professionele live stream studio te bouwen met de lichtere, kleinere en toch helderdere apparatuur, die locatiebeperkingen omzeilt en tegelijkertijd actuele lichteffecten brengt.

Bluetooth voor efficiënte afstandsbediening

Geen angst meer voor ingewikkelde opstellingen en een tekort aan bemanning. De G60 ondersteunt Bluetooth mesh bediening via zijn app, waardoor je draadloze mogelijkheden kunt verkennen.

In de doos

  • Zhiyun Molus G60
  • Mini-reflector
  • Voedingsadapter en kabel
  • Dome Diffuus
  • Zakje voor voedingsadapter
Specificaties
Merk Zhiyun
Type licht categorie Continu licht (studio)
Meegeleverde licht producten Accessoire, Lichtvormer, Monolight
Lichtbron LED
Soort lamp Monolight
Lichtvormer aansluitingen Accessoire fitting
Flits Vatting ZY
CRI 96
Lux 2428
Vermogen (Watt) 60
Kleurtemperatuur min (K) 2700
Kleurtemperatuur max (K) 6500
Dimming range min (%) 0
Dimming range max (%) 100
Stroomvoorziening Accu (eigen type)
Netspanning minimaal (Volt) 100
Netspanning (Volt) 240
Afstandsbediening Bluetooth
Accessoires Diffuser, Reflector
Aansluitingen USB-C
Lengte 67 mm
Breedte 67 mm
Diepte 90.6 mm
Gewicht 300 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Molus G60 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice