Zhiyun MasterEye visual controller VC100
Zhiyun MasterEye visual controller VC100
355,38

Zhiyun MasterEye visual controller VC100

355,38

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 118,46 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,91 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun MasterEye visual controller VC100

Krijg geheel nieuwe en unieke extra mogelijkheden als je de Zhiyun TransMount Video Transmission Transmitter AI samen gebruikt met de Zhiyun MasterEye Visual Controller VC100. Door dit geavanceerde apparaat heb je geen losse monitor, beeldontvanger of afstandsbediening meer nodig! De gimbals van Zhiyun krijgen met deze combinatie nieuwe, veelzijdige en creatieve manieren van filmen, waardoor je jouw verhalen nog beter tot leven kan brengen! Dit is een volledig geïntegreerde 5,5 inch 1920x1080 FHD-touchscreenmonitor, draadloze beeldontvanger en afstandsbediening in één. (alleen te gebruiken in combinatie met de TransMount AI-zender). Hierdoor is het voor de eindgebruiker niet meer nodig om zijn eigen monitor te leveren en de aparte afstandsbediening en zender mee te nemen. Een alles-in-één ontwerpsysteem is veel efficiënter en er zijn geen kabels om mee te rommelen. De VC 100 ook compatibel met de CRANE 3S, CRANE 2S en WEEBILL-S, maar alleen met de AI-zender.

Bewegingssensor bediening

Probeer bewegingssensorbediening om gemakkelijker te filmen op hoog niveau. Er is een touchscreen om te schakelen tussen stabilisatormodi en herpositionering.

Dubbele voeding voor lange looptijd

De looptijd van de ingebouwde batterij kan 8 uur bedragen. Ondersteunt externe NP-F batterijen om de looptijd te verlengen.

Schermopname en audiomonitoring

Ondersteunt TF-opslag. Biedt 1080P-opname back-ups van hoge kwaliteit en lokale albumweergave. Biedt 3,5 mm koptelefoonpoort voor realtime audiomonitoring in scènes met audio.

Nauwkeurige Focus/Zoom Control

Pas met behulp van de VC100 in combinatie met de focus/zoom control motor de focus of brandpuntafstand aan. Ondersteunt aangepaste aanpassing van de gevoeligheid van de focusregeling op drie niveaus: Laag/Medium/Hoog. (In combinatie met de Zhiyun Transmount focus/zoom control motor 2.0 en de Zhiyun Transmount ImageTransmission transmitter AI)

Snelle aanpassing van cameraparameters

Beheer het diafragma, sluitertijd, ISO en de witbalans van de camera op afstand.

Vereenvoudigd en geïntegreerd

Een integratie van monitor, draadloze beeldoverdracht en afstandsbediening. Gemakkelijk te dragen met hoge prestaties. Huidvriendelijke siliconen handgreep met een ergonomisch en alles-in-één modulair ontwerp. Uiterst efficiënt zonder ingewikkelde kabels.

Kenmerken

  • 5.5" Full-HD Touch Screen
  • 400PPI pixel dichtheid
  • Contrast Ratio:1200:1
  • 1000nits maximale helderheid
  • De Zhiyun TransMount Video Transmission Transmitter (AI) is nodig om alle functies te gebruiken
Specificaties
Merk Zhiyun
Breedte 20 cm
Hoogte 9 cm
Diepte 6.7 cm
Gewicht 400 gram
Beeldverhouding 16:9
Audio opties Aansluiting hoofdtelefoon
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, USB-C
Type verbinding Radiografisch
Latency 60
Type display Touchscreen
Resolutie display (pixels) 1920 x 1080
Formaat display (inch) 5.5
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun MasterEye visual controller VC100 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice