Zeiss Comfort Harnas
Zeiss Comfort Harnas
49,95

Zeiss Comfort Harnas

49,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zeiss Comfort Harnas

Dit comfortabele draagharnas van ZEISS zorgt ervoor dat jouw verrekijker altijd precies daar is waar je hem nodig hebt: om jouw nek en tegen jouw lichaam. Het bijzondere daarbij zijn de handige bevestiging van de verrekijker en het ultieme draagcomfort. In vergelijking tot eenvoudige draagriemen zorgt dit nieuwe harnas van ZEISS ervoor dat je de verrekijker uitermate comfortabel kunt dragen.

De ZEISS Comfort Harnas is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en voelt daarom confortabel aan. De uitstekende afwerking voorkomt pijn in de nek en verdeelt het gewicht van de verrekijker over jouw bovenlichaam. De verrekijker blijft stevig zitten en zwaait niet alle kanten op als je loopt of beweegt. De riemlengte kan snel worden aangepast aan jouw voorkeuren. De verrekijker wordt aan de riem bevestigd door middel van een lus die door het oog aan de brug wordt gestoken. Deze bevestigingswijze is bijzonder geluidsarm en voorkomt schade aan de verrekijker. Door middel van klikgespen kun je de draagriem uiterst snel vast- en losmaken. Voor nog meer comfort: de uiteinden, die aan de verrekijker vastzitten, kunnen tot een lus worden verbonden, zodat je de verrekijker beter vast kunt houden, ook als je hem niet om jouw nek draagt.

Specificaties
Merk Zeiss
Type verrekijker accessoire Riem
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zeiss Comfort Harnas of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice