Zeiss Mono 6x18 T*
Zeiss Mono 6x18 T*

Normale prijs: 375,00

Special Price 335,00

Zeiss Mono 6x18 T*

Normale prijs: 375,00

Special Price 335,00

Op bestelling

Of 111,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,45 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zeiss Mono 6x18 T*

De Monoculairen zijn de grootmeesters van veelzijdigheid en passen gemakkelijk in een jaszak of tas. Ze zijn ideaal voor sportevenementen, in het theater of buiten. Afhankelijk van het model zijn ze ideaal voor gebruik als vergrootglas of zelfs voor vergroting van het beeld van jouw verrekijker. Ze kunnen jouw verrekijker in een telescoop veranderen door de vergroting te verdriedubbelen. Zelfs de kleinste details worden zichtbaar: niets blijft onopgemerkt. Daarnaast zijn ze nuttig voor observatie vanaf grote afstand of het mogelijk maken van een gedetailleerde identificatie van wild.

Altijd bij de hand

Klein, licht en sportief - de compacte mono is altijd handig voor uitstapjes in de natuur, concerten of sportevenementen. Het brengt objecten bliksemsnel op armlengte zodat je elk detail kunt zien. Een dioptrieregeling is mogelijk tot +/- 4 diopters.

ZEISS T* Coating

ZEISS T* coating geeft je de garantie van briljante beelden met hoog contrast die je vooral zult ervaren in omstandigheden met ongunstig licht en in de schemer. De formule achter de T* coating wordt permanent verbeterd en aangepast aan nieuwe glassoorten die per lens kunnen variëren. Op alle glazen onderdelen in de kijker worden meerdere lagen T* coating aangebracht.

Korte afstand

De Mono 6x18 T* is met zijn mogelijkheden voor korte scherpstelafstand geschikt voor gebruik als vergrootglas of visueel hulpmiddel. Dit maakt hem extreem veelzijdig. Of je nu vlinders bekijkt, een stratenplan of wandelkaart leest, of letters en getallen probeert te ontcijferen op een busdienstregeling: de Mono is een praktisch hulpmiddel.

Specificaties
Merk Zeiss
Soort Monoculair
Lengte 94 mm
Gewicht 58 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 6
Vergroting max (x) 6
Lensdiameter (mm) 18
Uittredepupil (mm) 3
Schemergetal 108
Kortste Scherpstelafstand (meter) 0.3
Gezichtsveld op 1000 meter 120
Verrekijker gebruik Licht en compact
Garantie 30 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zeiss Mono 6x18 T* of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice