Vortex Triumph HD 10x42
Vortex Triumph HD 10x42
129,00

Vortex Triumph HD 10x42

129,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 43,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Vortex Triumph HD 10x42

Met de Vortex Triumph HD 10x42 Verrekijker koop je een goede verrekijker met de beste beeldkwaliteit, ergonomie en duurzaamheid in zijn klasse. Hiermee voegt Vortex een concurrerende verrekijker toe aan het assortiment die voor iedereen toegankelijk is. Met de Triumph kan iedereen genieten van alle voordelen van Vortex én de levenslange garantie die de trouwe fans van het merk gewend zijn.

De Triumph heeft meervoudig gecoate lenzen voor rand-tot-rand scherpte en lichttransmissie die je verwacht in verrekijkers die veel meer kosten. Dit robuuste HD optische systeem is voorzien van verstelbare oogschelpen en een dioptrie om comfortabel te kijken. Uiteraard is de Triumph volledig water-, mist- en schokbestendig.

De Triumph is de verrekijker die je altijd bij je moet hebben. Onmisbaar in je auto, rugzak of reistas. Het wordt geleverd met een handige draagriem en een verstelbare GlassPak-harnas. Hiermee kun je de Triumph snel gebruiken en het geeft veel draagcomfort, waar het buitenavontuur je ook brengt.

Toepassing Vortex Triump HD 10x42 Verrekijker

De Vortex Triumph HD 10x42 een compacte en lichtgewicht kijker die met een scherpstelafstand van 6 meter voor een diversiteit aan observaties te gebruiken is. Ideaal om tijdens fiets- en wandeltochten snel te kunnen observeren. Maar ook tijdens stedentrips is de Vortex Triumph HD perfect om mee te nemen.

Eigenschappen van de lenzen:
HD Optiek, geoptimaliseerd met geselecteerde glaselementen voor een uitzonderlijke resolutie, verminderde kans op chromatische aberratie, een uitstekende kleurgetrouwheid en optimale lichttransmissie. De Triumph HD is scherp van rand tot rand. Volledig Multi-Coated lenzen, voor verhoogde lichttransmissie met meerdere antireflecterende coatings op alle lucht/glasoppervlakken.

Eigenschappen van de behuizing:
De rubberen behuizing verstrekt een veilige- antislip greep en een duurzame externe bescherming. Waterdichte O-ring afdichtingen voorkomen dat vocht, stof en vuil binnen kunnen dringen. Zo heeft u gegarandeerd betrouwbare prestaties in alle omstandigheden. Schokbestendig, de robuuste constructie is bestand tegen stoten en zelfs vallen. Mistvrije Argongasreiniging voorkomt inwendig beslaan van de verrekijker over een breed temperatuurbereik. Dakkantprisma voor meer duurzaamheid en een compacter formaat.

Uitgerust met nog meer comfort:
Verstelbare oogschelpen, draai de oogschelpen omhoog en omlaag voor comfortabel kijken, met of zonder bril. Het middelste scherpstelwiel past de focus van de beide verrekijkerbuizen tegelijkertijd aan. Dioptrie instelring op het rechter oculair kan aangepast worden voor verschillen in de ogen van de gebruiker. Statief aansluiting, door middel van een optionele statiefadapter kan de Triumph HD op een statief of autoruitmontage gemonteerd worden.

Specificaties
Merk Vortex
Soort Binoculair
Lengte 155 mm
Breedte 127 mm
Gewicht 649 gram
Prismatype Dakkant
Uittredepupil (mm) 4.2
Schemergetal 20.49
Eyerelief (mm) 17
Kortste Scherpstelafstand (meter) 4
Gezichtsveld op 1000 meter 112
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie
Garantie Levenslang
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Vortex Triumph HD 10x42 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice