Tether Tools Aero LOPRO-2 Bracket Black
Tether Tools Aero LOPRO-2 Bracket Black
69,99

Tether Tools Aero LOPRO-2 Bracket Black

69,99

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 23,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tether Tools Aero LOPRO-2 Bracket Black

Als ruimte en gewicht schaars zijn, biedt de Aero LoPro-2-beugel Tether Table Aero - bezitters een lichtgewicht, onopvallende beugeloptie om hun laptopwerkstation op statieven te monteren. De verwisselbare tafelbevestigingsbeugel is ideaal om te gebruiken bij het vervoeren van de Tether Table Aero in een rugzak, laptop, camera of messenger bag. Voor fotografen die reizen met hun Tether Table (apart verkrijgbaar), geeft het gebruik van de LoPro-2 in plaats van de LAJO-4 ProBracket die bij de aankoop van de Tether Table wordt geleverd, net iets meer flexibiliteit bij het inpakken van jouw koffer.

De LoPro-2 is slechts 1,6 cm hoog en 45 g, waardoor de beugel ideaal is om de gemonteerde tafel plat in een tas te leggen en de lading lekker licht te houden. De Aero LoPro-2 integreert naadloos met het Tether Table Aero-systeem en is volledig compatibel met alle Tether Table-accessoires, inclusief de Aero XDC en XDC Duo . Net als de LAJO-4 Pro-beugel heeft de LoPro-2 een laadvermogen van 14 kg.

De LoPro-2 heeft een 1/4″-20 binnendraad voor montage van de tafel op elke statiefkop en een ingebouwde Arca-stijl snelkoppelingsplaatreceptor, waardoor hij compatibel is met elk Arca-stijl statiefbevestigingssysteem.

Let op: alle Tether Table Aero's bevatten een LAJO-4 Pro-beugel. De LoPro-2 is een upgrade en niet vereist om de tafel goed te laten functioneren.

Specificaties
Merk Tether Tools
Soort statief product Statiefaccessoire
Type statiefaccessoire/onderdeel Platform
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Geschikt voor merk TetherTools
Hoogte 16 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tether Tools Aero LOPRO-2 Bracket Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice