Techart PRO Leica M - Sony E autofocus adapter
Techart PRO Leica M - Sony E autofocus adapter
449,00

Techart PRO Leica M - Sony E autofocus adapter

449,00

Nog één stuk op voorraad (alleen online verkrijgbaar)

Of 149,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,54 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Techart PRO Leica M - Sony E autofocus adapter

Techart PRO Leica M-Sony E autofocusadapter

Deze unieke adapter biedt de geweldige mogelijkheid om handmatige lenzen met Leica M-vatting van autofocus te voorzien. De adapter is ontworpen om een lens met Leica M-vatting op een camera met E-vatting, zoals de Sony A7-serie, te monteren. De adapter is geoptimaliseerd voor de Sony A7 II en de A7R II. De adapter biedt zowel AF-S als AF-C, oftewel single en continu autofocus.

De adapter werkt het best met 50mm en groothoeklenzen. Voor normaal gebruik zet je de afstand op de lens op oneindig, waardoor je het bereik van de adapter volledig benut. Bij een 50mm heb je dan een scherpstelbereik van ongeveer 60cm tot oneindig, bij een 35mm is dat 31cm tot oneindig en bij een 24mm wordt het 15cm tot oneindig. Stel je de afstand van de lens in op dichtbij, dan beschik je over macrofunctionaliteit. Bij telelenzen is het scherpsteltraject zo lang dat je de afstand eerst globaal handmatig in moet stellen, waarna de AF wordt gebruikt voor de fine-tuning.

EXIF en beeldstabilisatie

Je kunt de Techart Pro adapter via Bluetooth en een app op je smartphone of tablet aansluiten, waarna je de gegevens van maximaal tien lenzen op kunt slaan, en de firmware kunt updaten. Hierdoor krijg je de correcte gegevens in je EXIF en is er compatibiliteit met de in de camera gebouwde beeldstabilisatie. De adapter kan overweg met lenzen met een maximaal gewicht van 700 gram. Dit kunnen lenzen van onder meer Leica, Voigtländer, Zeiss of Konica zijn. Stuk voor stuk hoogwaardige, lichte en compacte lenzen. De Techart PEO adapter voegt niet veel gewicht aan de lens toe want hij weegt slechts 133 gram. Het is ook mogelijk om andere lenzen via een lensadapter te monteren. Je monteert een Nikon-objectief dan via een Nikon-Leica adapter op de Techart PRO adapter.

Specificaties
Merk Techart PRO
Cameramount Sony Systeemcamera (E-mount)
Lensmount Leica Meetzoekercamera (M)
Productbeoordelingen
1 reviews
“Ik heb een aantal MF (Manual Focus) lenzen en toen ik hoorde dat die ook AF konden met de TechArt Pro, zocht ik die op op het wereld wijde web”
Beoordeling door domien polder (geplaatst op 29-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Ik heb een aantal MF (Manual Focus) lenzen en toen ik hoorde dat die ook AF konden met de TechArt Pro, zocht ik die op op het wereld wijde web. Het bleek dat Ed (cameraland) hem al uitgebreid had geprobeerd en er een (nuttige) review over had geschreven. Nog even geaarzeld (prijs), maar toen maar naar Alkmaar gegaan. Goede service, goede uitleg Daarna geprobeerd.De resultaten zijn boven verwachting. Zeer goede en snelle scherpstelling. Mijn MF lenzen gaan gewoon weer mee. thanks
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Techart PRO Leica M - Sony E autofocus adapter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice