Tamron TAP-in Console Nikon
Tamron TAP-in Console Nikon
87,95

Tamron TAP-in Console Nikon

87,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 49,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tamron TAP-in Console Nikon

Pas zelf je Tamron-lens aan!

De Tamron TAP-in Console is een unieke manier om zelf je Tamron-lens aan te passen en van nieuwe firmware te voorzien. Je sluit de TAP-in Console aan op de bajonet van de lens en sluit hem via de meegeleverde USB-kabel aan op je computer. Na het starten van de meegeleverde software kun je nu de firmware via internet updaten (indien nodig) en de instellingen van de lens aanpassen. Dit is de versie voor (compatibele) Tamron-lenzen met Nikon-vatting.

Elke lens bezit een aantal eigenschappen, die voldoen zijn aan de eisen en gewoonten van de gemiddelde gebruiker. Wil jij deze instellingen net iets anders, gebruik dan deze TAP-in Console om ze te tweaken. Zo kun je bijvoorbeeld het scherptepunt bijstellen waardoor je afwijkingen zoals front- en back-focus kunt corrigeren.

Aanpassingen aan AF

Het scherptepunt kan in drie bereiken worden aangepast: dichtbij, veraf en daartussen in. Bij zoomlenzen kun je dit op acht verschillende zoomstanden doen waardoor je op een totaal van 24 correcties komt. Bij objectieven met een Focus Limiter kun je het bereik aan je wensen of gebruik aanpassen, zodat de AF van jouw lens nog sneller scherp kan stellen. Het is ook mogelijk om bij modellen met Full-time Manual Focus deze functie in- of uit te schakelen en de gevoeligheid van de handmatige scherpstelling aan te passen.

Beeldstabilisatie

De TAP-in Console kan ook het gedrag van de optische VC-beeldstabilisatie aanpassen. Standaard staat de stabilisatie zo ingesteld dat er een balans is tussen een rustig zoekerbeeld en een effectieve beeldstabilisatie. Je kunt dit wijzigen in prioriteit voor de meest effectieve beeldstabilisatie of voorkeur voor een gestabiliseerd zoekerbeeld.

De TAP-in Console is getest met onderstaande objectieven
  • Tamron AF SP 90mm/2.8 DI Macro
  • Tamron AF SP 90mm/2.8 VC USD Macro
  • Tamron SP 24-70mm/2.8 Di VC USD G2
  • Tamron SP 35/1.8 Di VC USD
  • Tamron SP 45/1.8 Di VC USD
  • Tamron SP 85/1.8 Di VC USD
  • Tamron SP AF 180/3.5 DI LD IF Macro
  • Tamron SP AF 60/2.0 Di II LD (IF) Macro 1:1
  • Tamron SP 150-600/5.0-6.3 Di VC USD G2

Check de Tamron website om de compatibiliteit van nieuwere lenzen te controleren.


Specificaties
Merk Tamron
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tamron TAP-in Console Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice