Sunwayfoto XB-44 - Ballhead
Sunwayfoto XB-44 - Ballhead
249,95

Sunwayfoto XB-44 - Ballhead

249,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 83,32 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sunwayfoto XB-44 - Ballhead

De XB-44 van Sunwayfoto is een balhoofd met een laag zwaartepunt en is met een zeer veelzijdig kaakopeningsbereik van 37,25 mm tot 41,5 mm is geschikt voor elke Arca-stijlplaat van verschillende merken. De XB-44 heeft een maximale belasting van 40 kg wat zeer hoog is voor een compact balhoofd als dit. De eliptische bal zorgt voor progressieve weerstand en maximale controle over de frictie van de bal.

Het balhoofd is 360° draaibaar en heeft een gradenschaal met lasergegraveerde indexmarkeringen, zo kun je gemakkelijk nauwkeurige panoramafoto's maken. Met een 3/8" schroefdraad en een 1/4" adapter is de XB-44 te bevestigen aan iedere statief.

Specificaties
Merk Sunwayfoto
Maximaal draagvermogen (kg) 40
Eigen gewicht statiefkop (kg) 0.483
Type statiefkop Balhoofd
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Gradenschaal, Instelbare frictie, Quick release, Waterpas kop
Statiefaansluiting 3/8"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sunwayfoto XB-44 - Ballhead of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice