Sunwayfoto Smartphone Holder CPC-06
Sunwayfoto Smartphone Holder CPC-06
39,95

Sunwayfoto Smartphone Holder CPC-06

39,95

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sunwayfoto Smartphone Holder CPC-06

De CPC-06 is een telefoonklem voor telefoons breedte tussen 58 en 88 mm, de ene kant heeft een uitschuifbaar uittrekbaar ontwerp en de andere kant met een schroefknop die zorgt voor een goede vergrendeling van de telefoon; Rubberen pad in de telefoonklem beschermen jouw mobiele telefoon effectief tegen krassen en verhoogt de wrijving om onbedoeld laten vallen te voorkomen. Geschikt voor mobiele telefoon merken zoals iPhone, Samsung, HUAWEI, OPPO, HTC, Google en Sony etc..

Het aluminium hoofdgedeelte is prachtig CNC-gefreesd en hard geanodiseerd voor een betere duurzaamheid en het maakt de klem bestand tegen corrosie en slijtage. Draai de bal vast en draai de beugel tegen de klok in om de telefoonklem los te maken van de beugel voor onafhankelijk gebruik, via een QR-plaat of de 1/4 montagebus om te werken met een statiefkogelkop of magische arm voor multitask-opnamen.

De meegeleverde cold shoe (flitsschoen) maakt het mogelijk om met verschillende fotografische apparatuur te werken, zoals videolicht, kantelkop enz., en er is een cold shoe-adapter meegeleverd om meer mogelijkheden te bieden.

Specificaties
Merk Sunwayfoto
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 69 mm
Breedte 35 mm
Hoogte 128 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sunwayfoto Smartphone Holder CPC-06 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice