Sunwayfoto PSL-A7RII L-Plate voor Sony A7RII
Sunwayfoto PSL-A7RII L-Plate voor Sony A7RII
73,81

Sunwayfoto PSL-A7RII L-Plate voor Sony A7RII

73,81

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sunwayfoto PSL-A7RII L-Plate voor Sony A7RII

Sunwayfoto PSL-A7RII L-Plate voor Sony A7RII

De SunWayfoto PSL-A7RII is een handige en degelijke L-Plate voor de Sony A7RII. Door gebruik van een L-plate kun je een camera supersnel op een statief met de veelgebruikte Arca-Swiss aansluiting monteren en er weer afhalen. Je kunt de camera zowel in een horizontale als verticale positie plaatsen.

De PSL-A7RII is zo ontworpen en gefabriceerd dat hij perfect bij en op de camera past. Geen enkele knop wordt afgedekt en dat geldt ook voor het uitklap- en draaibare scherm van de camera. Je kunt de L-plate altijd op je camera laten zitten, zelfs als je de accu of het geheugenkaartje wilt vervangen of een kabel wilt aansluiten omdat daar openingen voor zijn aangebracht.

Aircraft grade aluminium

De Sunway PSL-A7RII is vervaardigd van een lichte en oersterke aluminiumsoort die ook gebruikt wordt voor vliegtuigen. Het oppervlak is geanodiseerd waardoor het krasbestendig is en er geen corrosie kan ontstaan. Het verticale deel - benodigd voor het verticaal monteren van de camera - kan desgewenst met de meegeleverde inbussleutel gedemonteerd worden.

Specificaties
Merk Sunwayfoto
Soort statief product Statiefonderdeel
Type statiefaccessoire/onderdeel L-bracket
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Model snelkoppelingsplaat PSL-A7RII
Geschikt voor merk Sony
Lengte 10 cm
Breedte 3,9 cm
Hoogte 6 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sunwayfoto PSL-A7RII L-Plate voor Sony A7RII of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice