Steiner Navigator 7x50 met kompas
Steiner Navigator 7x50 met kompas
579,00

Steiner Navigator 7x50 met kompas

579,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 193,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Steiner Navigator 7x50 met kompas

Steiner Navigator 7x50 met kompas Watersport verrekijker

De Steiner Navigator 7x50 met kompas is een uitstekende watersportkijker met een aantal unieke eigenschappen. Deze compacte verrekijker combineert een perfect design met hoogwaardige prestaties. De verrekijker heeft een open burg systeem, prettige rubberen grips met profiel en is waterdicht tot 5 meter diepte. Dit maakt de Navigator 7x50 met kompas de ideale kijker voor iedere watersporter.

Verrekijker met uitmuntende lichttransmissie

De Navigator 7x50 met kompas is opgebouwd volgens de beproefde 7x50 formule die al decennia de norm is voor watersportkijkers. Door de speciale Steiner high-definition coating op de glazen ontstaat een uitmuntende lichttransmissie, wat onder alle omstandigheden een zeer hoogwaardig beeld oplevert. Het beeld is vlijmscherp, kleurecht en contrastrijk en overstraling wordt gereduceerd tot het minimum. Contouren zijn duidelijk zichtbaar, zelfs bij weinig licht of grauw weer. Daarbij heeft deze Steiner verrekijker altijd haarscherp beeld van 128 meter tot oneindig dankzij het Auto-Focus systeem, zonder dat je opnieuw hoeft scherp te stellen. De kans dat het gespotte onderwerp uit de scherpte vaart of vliegt is hierdoor nihil.

Steiner verrekijker met merkunieke kenmerken

Uiteraard is deze 7x50 verrekijker voorzien van de bekende Steiner kwaliteitskenmerken. De cilindrische siliconen oogschelpen bieden de gebruiker een uitstekend kijkcomfort en betrouwbare bescherming tegen strooilicht en wind vanaf de zijkant. En brildragers vouwen de oogschelpen simpelweg terug voor een perfect zicht. De lichtgewicht behuizing van Steiner kijkers is gemaakt van het oersterke Makrolon, wat de constructie zeer schokbestendig maakt. De prisma’s in de verrekijker hebben "zwevende" bevestigingen, wat betekent dat ze zijn bevestigd in flexibel materiaal van siliconen dat de waardevolle optische onderdelen binnenin de kijker beschermt. De vorming van condensatie binnenin de verrekijker wordt volledig voorkomen dankzij het hightech stikstof druksysteem van Steiner. Dankzij de vulling met stikstof is de verrekijker bestendig tegen temperaturen tussen -20° C en +60°C en bestand tegen binnendringend vocht.

Kijker met NBR-Longlife rubberen bekleding

De duurzame rubberen behuizing met ribbelprofiel van deze verrekijker is bestand tegen de effecten van olie, zuur en verwering. De bekleding maakt dat de kijkers prettig in de hand liggen en geeft een comfortabele en intuïtieve kijkervaring. Door de uitgebalanceerde grip is het bedienen van de kijker zelfs met handschoenen aan geen enkel probleem. Door een riem aan de een universele riembevestiging van de verrekijker vast te maken is hij altijd binnen handbereik.

Accessoires van hoge kwaliteit

Iedere Steiner verrekijker is uitgerust met een draagriem, regendeksel, oogschelpen en objectiefdoppen. Ook wordt iedere kijker geleverd met een handige draagtas. Steiner biedt op haar marine kijkers maar liefst 10 jaar garantie. Als u een reparatie nodig hebt, zal het Steiner team van technische experts uw verrekijker controleren en repareren binnen de voorwaarden van de garantieovereenkomst.

Specificaties
Merk Steiner
Soort Binoculair
Lengte 270 mm
Hoogte 140 mm
Breedte 75 mm
Gewicht 1055 gram
Prismatype Porro
Kijkeropties Gasgevuld, Ingebouwd kompas, Waterbestendig
Vergroting max (x) 7
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 7.14
Schemergetal 18.7
Kortste Scherpstelafstand (meter) 20
Gezichtsveld op 1000 meter 118
Garantie 10 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Steiner Navigator 7x50 met kompas of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice