Steiner Navigator Pro 7x50
Steiner Navigator Pro 7x50
549,00

Steiner Navigator Pro 7x50

549,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Steiner Navigator Pro 7x50

Compacte marine verrekijker


De Steiner Navigator Pro 7x50 is een bijzonder lichtsterke watersportkijker met diverse unieke eigenschappen. Deze hoogwaardige verrekijker combineert namelijk uitstekende prestaties met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. De tot 5 meter diepte waterdichte Navigator Pro 7x50 is daardoor een ideale kijker voor iedere watersporter.

Kijker met uitmuntende lichttransmissie

De Navigator Pro 7x50 is een zeer lichtsterke verrekijker met een grote uittredepupil waardoor de kijker praktisch 24 uur bruikbaar is. Ook 's nachts en in de schemering ben je dus gegarandeerd van een perfect beeld. Door de speciale Steiner high-definition coating op de glazen ontstaat bovendien een uitmuntende lichttransmissie, wat onder alle omstandigheden een zeer hoogwaardig beeld oplevert. Het beeld is vlijmscherp, kleurecht en contrastrijk en overstraling wordt gereduceerd tot het minimum. Contouren zijn duidelijk zichtbaar, zelfs bij weinig licht of grauw weer. Daarbij is deze Steiner verrekijker altijd scherp van 20 meter tot oneindig dankzij het Sports Auto Focus systeem, dus de kans dat het gespotte onderwerp uit de scherpte vaart of vliegt is nihil.

Steiner verrekijker met merkuniek features

Uiteraard is deze 7x50 verrekijker voorzien van de bekende Steiner kwaliteitsfeatures. De cilindrische oogschelpen bieden de gebruiker een perfect kijkcomfort en een betrouwbare bescherming tegen strooilicht en wind vanaf de zijkant. En brildragers vouwen de siliconen oogschelpen gewoon om voor een perfect zicht. De lichtgewicht behuizing van Steiner kijkers is gemaakt van het oersterke Makrolon, wat de constructie zeer schokbestendig maakt. De prisma's in de verrekijker hebben "zwevende" bevestigingen, wat betekent dat ze zijn bevestigd in flexibel materiaal van siliconen dat de waardevolle optische onderdelen binnenin de kijker beschermt. De vorming van condensatie in deze verrekijker wordt voorkomen dankzij het hightech stikstof druksysteem van Steiner. Dankzij de vulling met stikstof is de verrekijker bestendig tegen temperaturen tussen -20° C en +80°C en bestand tegen binnendringend vocht.

Kijker met NBR-Longlife rubberen bekleding

De duurzame antislip NBR-Longlife rubberen behuizing van deze Steiner verrekijkers is bestand tegen de effecten van olie, zuur en verwering. De bekleding maakt dat de kijkers prettig in de hand liggen en het Steiner ComfortUse Systeem garandeert daarbij een comfortabele en intuïtieve kijkervaring. Door de uitgebalanceerde grip is het bedienen van de kijker zelfs met handschoenen aan geen enkel probleem. Met de doordachte Steiner Clicloc riembevestiging is deze verrekijker altijd binnen handbereik. De draagriem heeft een degelijke bevestiging maar kan ook in een handomdraai losgekoppeld worden, zodat het schouderdraagstuk gemakkelijk verwisseld kan worden van bijvoorbeeld een drijfriem naar een nylon riem.


Steiner Navigator Pro 7x50


Kenmerken
 • Waterdicht
 • Stikstof gevuld
 • Neorpeen draagriem
 • Rubber bescherming
 • 10 Jaar garantie

Technische specificaties
 • Vergroting:7
 • Lensdiameter (mm): 50
 • Uittrede pupil diameter (mm): 7.1
 • Gewicht: 1030
 • Gezichtsveld (m/1000 m): 123
 • Helderheid: 51
 • Schemergetal: 18.4
 • Scherpstelsysteem: Sports-Auto-Focus
 • Waterdicht: Tot 5m
 • Breedte (mm): 165
 • Hoogte (mm): 107
 • Diepte (mm): 68
Specificaties
Merk Steiner
Soort Binoculair
Lengte 207 mm
Hoogte 75 mm
Breedte 140 mm
Gewicht 1030 gram
Prismatype Porro
Vergroting min (x) 7
Vergroting max (x) 7
Lensdiameter (mm) 50
Uittredepupil (mm) 7.14
Schemergetal 18.7
Kortste Scherpstelafstand (meter) 20
Gezichtsveld op 1000 meter 123
Verrekijker gebruik Watersport, Bos en schemering
Garantie 10 jaar
Productbeoordelingen
1 reviews
“Een heerlijke kijker voor iemand die altijd ruzie heeft met andere kijkers”
Beoordeling door Noortje (geplaatst op 17-09-2015)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Een heerlijke kijker voor iemand die altijd ruzie heeft met andere kijkers. En je hebt altijd scherp beeld wat heerlijk is in het donker.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Steiner Navigator Pro 7x50 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice