Audioapparatuur

Sorteer

1 - 18 van 400 producten

400 producten

Filteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 23
Audio

Audio

Audio apparatuur is een belangrijk onderdeel voor iedereen die betrokken is bij audio-opname en -productie. Of je nu een professionele opname wilt maken of gewoon thuis wilt opnemen, de juiste audioapparatuur maakt het verschil. Hieronder bespreken we de verschillende soorten audioapparatuur die je kunt gebruiken om jouw opnames naar een hoger niveau te tillen.

Microfoons

Microfoons zijn de basis van elke audio-opname en zorgen ervoor dat het geluid duidelijk en nauwkeurig wordt opgenomen. Er zijn verschillende soorten microfoons beschikbaar, zoals dynamische microfoons, condensatormicrofoons en richtmicrofoons, elk met hun eigen unieke eigenschappen en doelen.

Koptelefoons

Koptelefoons zijn onmisbaar voor het monitoren van het geluid tijdens opnamen en mixen. Ze bieden een afgeschermd geluid waardoor jij je kunt concentreren op jouw mix zonder storende achtergrondgeluiden. Er zijn ook koptelefoons beschikbaar met verschillende frequentie-respons en geluidskwaliteit, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Mixers

Mixers zijn de sleutel tot het beheren van verschillende geluidsbronnen en het samenvoegen van deze geluiden tot een gebalanceerd mix. Mixers kunnen ook worden gebruikt om geluiden te versterken en effecten toe te voegen voor een meer professionele afwerking.

Recorders

Recorders zijn het laatste stuk van de puzzel voor een geslaagde audio-opname. Ze nemen het geluid op van de microfoons en mixers en staan je toe het op te slaan op een medium, zoals een harde schijf of geheugenkaart, voor later gebruik.