Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip
Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip
149,99

Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip

149,99

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 50,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip

Sony Bluetooth Vlogging Grip GP-VPT2BT

De Sony GP-VPT2BT Grip is een innovatieve draadloze grip voor vloggers. Deze grip is de opvolger van de VCT-SGR1 en is uitgebreid met diverse verbeterde functies. Daarnaast kan hij nu met meer Sony systeemcamera's worden gebruikt.

Allereerst verbetert de GP-VPT2BT je stabiliteit bij het maken van foto's en video's vanuit de hand. Daarnaast maakt deze grip gebruik van Bluetooth, waardoor je geen kabels meer nodig hebt en je jouw camera met gemak verbind met je telefoon of PC. Bovendien kan je de richting van de camera eenvoudig draaien, dankzij de flexibiliteit van de grip. De knoppen op de grip gebruik je voor verschillende functies, zoals het in- en uitzoomen van je beeld. Door middel van de uitklapbare pootjes is de GP-VPT2BT Grip ook te gebruiken als klein statief. Dit alles maakt de grip ideaal voor vloggen! Door zijn compacte formaat neem je hem ook nog eens gemakkelijk mee op reis!


Bluetooth draadloze afstandsbediening

Wanneer je een compatibele camera hebt bevestigd, kun je de opnamefuncties bedienen terwijl je de handgreep normaal vasthoudt, zonder de camera aan te hoeven raken. Elke functie die je hebt toegewezen aan de C1-knop op de camera, kun je gebruiken via de C1-knop op de handgreep.

Geen kabels nodig
Dankzij draadloze Bluetooth-communicatie heb je geen verbindingskabels nodig om de camera te bedienen via de handgreep. Je kunt dus eenvoudig opnamen maken zonder dat kabels in de weg zitten.

Stof- en vochtbestendig
De handgreep is ontworpen om stof en vocht buiten te houden. En omdat hij zonder kabels werkt, kunnen de aansluitingen van de camera afgedekt blijven en is het hele systeem beter bestand tegen stof en vocht.

Gevormd naar jouw hand voor comfort
De handgreep is zorgvuldig ontworpen voor maximale stabiliteit en optimaal comfort, zowel met een compactcamera als een spiegelloze camera met verwisselbare lens. De knoppen zijn eenvoudig bereikbaar terwijl je de handgreep vasthoudt, zodat je de camera vloeiend en intuïtief kunt bedienen.

Snel en eenvoudig van richting veranderen
Positioneer de camera snel en eenvoudig voor selfies, foto's of films. Verhoog jouw kans op de perfecte opname, zelfs wanneer je zonder ondersteuning foto's of films maakt. Omdat je de kantelhoek van de handgreep eenvoudig kunt aanpassen en de hoek kunt vergrendelen op 90 graden, kun je ook verticale beelden stabiel vastleggen.

Flexibele kantelfunctie
Dankzij de snelle kantelfunctie vind je eenvoudig de ideale beeldhoek voor uiteenlopende onderwerpen en perspectieven. Of je nu een onderwerp of jezelf vastlegt, met de kantelfunctie maak je de perfecte opname zonder je in ongemakkelijke bochten te hoeven wringen.

Om te toveren tot statief
Tover de handgreep om tot een handig, stabiel statief door de slim geïntegreerde poten te spreiden. Zo heb je jouw handen vrij om te vloggen en meer.

Specificaties
Merk Sony
Geschikt voor merk Sony
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony GP-VPT2BT Wireless Shooting Grip of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice