Sony ECM-M1 Shotgun Microphone
Sony ECM-M1 Shotgun Microphone
315,00

Sony ECM-M1 Shotgun Microphone

315,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 105,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 7,01 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sony ECM-M1 Shotgun Microphone

Met een nog compacter formaat dan zijn voorgangers en geavanceerde audiotechnologieën is de Sony ECM-M1 een digitale shotgun-microfoon voor cameramontage, ontworpen voor makers die Sony-camera's gebruiken. Deze veelzijdige microfoon is uitgerust met acht selecteerbare opnamepatronen en -modi, waardoor flexibiliteit mogelijk is in verschillende opnamescenario's. Het compacte en draagbare ontwerp, samen met de kabelvrije verbinding en trilling-onderdrukkende functies, maken het een uitstekende keuze voor opnames onderweg. Bovendien wordt de ECM-M1 geleverd met een afneembaar windscherm en heeft hij een stof- en vochtbestendige constructie voor betrouwbare prestaties onder uitdagende weersomstandigheden.Acht Selecteerbare Opnamepatronen en -modi

Met de aan boord geplaatste draaiknop kunnen gebruikers gemakkelijk kiezen tussen acht verschillende opnamemodi, waaronder stereo, om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Dankzij de diamantgerichte condensatoren kan de ECM-M1 audiobronnen isoleren van verschillende richtingen, wat aparte kanaalopnames mogelijk maakt. De selecteerbare modi variëren van superdirectioneel tot omnidirectioneel en bieden ultieme opnameflexibiliteit.

Superdirectioneel en Ultra-Directioneel: Gericht op het Frontale Gebied
Het superdirectionele patroon richt zich op het gebied voor de microfoon en onderdrukt geluiden vanaf de zijkanten en achterkant. Gebruikers kunnen kiezen tussen superdirectionele oriëntaties aan de voorkant en achterkant, of kiezen voor de ultra-directionele modus voor een nog beperkter opnamebereik.

Unidirectioneel: Breed Frontaal Bereik
Ideaal voor het vastleggen van gesprekken met meerdere personen, legt het unidirectionele patroon geluid vast van een breed gebied aan de voorkant van de microfoon, met minimale opname vanaf de achterkant.

Omnidirectioneel: Geluid uit elke richting
Het omnidirectionele patroon vangt audio gelijkmatig op uit alle richtingen, wat handig is voor het opnemen van omgevingsgeluiden of de stem van de camerabedienaar.

Opname van Voor- en Achtergeluid
Met de ECM-M1 kunnen gebruikers audio opnemen van zowel de voorkant als de achterkant van de camera. Deze functie is bijzonder handig tijdens interviews waarbij de stem of reacties van de interviewer moeten worden vastgelegd. Bovendien kan het voor- en achtergeluid afzonderlijk worden opgenomen in aparte kanalen, wat meer flexibiliteit biedt tijdens de postproductie. De microfoon heeft ook de mogelijkheid om automatisch een stereobeveiligingsspoor op te nemen.

Ruisonderdrukking, Bedieningselementen op de Microfoon

De microfoon is uitgerust met ruisonderdrukking en laagfrequente ruisonderdrukking, wat effectief omgevingsgeluiden en ruis vermindert tijdens het opnemen. De bedieningselementen voor het opnamepatroon, de versterking en het audiobereik zijn gemakkelijk toegankelijk op de achter- en zijpanelen, zodat snelle aanpassingen tijdens het opnemen mogelijk zijn.

Compacte en Draagbare Microfoon

Met een totale lengte van 72,2 mm kan de ECM-M1 worden gebruikt met groothoeklenzen, zoeker en gimbals zonder veel ruimte in te nemen.

Kabelvrije verbinding, Trilling-Onderdrukkend Ontwerp

De microfoon wordt rechtstreeks verbonden met een breed scala aan Sony-camera's met een MI-shoe, waardoor kabels overbodig zijn. Dit zorgt niet alleen voor een zuiver audiosignaal, maar vermindert ook de overdracht van mechanisch geluid. De ECM-M1 heeft een ontwerp dat schokken en trillingen onderdrukt, waardoor handgeluid wordt geminimaliseerd en de audiokwaliteit behouden blijft.

Meegeleverd Windscherm, Stof- en vochtbestendig

De ECM-M1 wordt geleverd met een afneembaar windscherm dat effectief windruis vermindert tijdens opnames buitenshuis. Het stof- en vochtbestendige ontwerp maakt het nog geschikter voor uitdagende weersomstandigheden.

Kenmerken

  • Acht selecteerbare opnamepatronen en -modi voor veelzijdige audiocaptatie.
  • Compact en draagbaar ontwerp voor eenvoudige integratie met camerasetups.
  • Kabelvrije verbinding voor een schoon audiosignaal.
  • Ruisonderdrukking en bedieningselementen op de microfoon voor nauwkeurige audiobijstelling.
  • Trilling-onderdrukkend ontwerp om handgeluid te minimaliseren.
  • Meegeleverd windscherm voor het verminderen van windruis.
  • Stof- en vochtbestendige constructie voor betrouwbare prestaties onder uitdagende omstandigheden.
Specificaties
Merk Sony
Type microfoon On-camera microfoon
Type audio accessoire Windjammer/Deadcat
Microfoon opname Mono, Stereo
Opnamepatroon Multi
Frequentiebereik 40 Hz - 20 kHz
Draadloos Nee
Hoogte 72.2 mm
Breedte 40 mm
Diepte 64.4 mm
Gewicht 65 gram
Stroomvoorziening Phantoom
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sony ECM-M1 Shotgun Microphone of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice