Sirui Video Tripod SH-05
Sirui Video Tripod SH-05
149,00

Sirui Video Tripod SH-05

149,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 49,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Levenslange garantie

Profiteer van levenslange garantie op statieven en monopods van Sirui!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui Video Tripod SH-05

Een laag gewicht gecombineerd met een hoge stabiliteit zijn slechts twee van de opmerkende kenmerken van de SH-serie. De dubbele buispoten en dubbele spikes maken deze statieven onmisbaar voor comfortabele video-opnames. De dubbele spikes zijn afgedekt met stabiele rubberen voetjes. De grote aluminium schroefkoppen zijn bijzonder handig en zorgen voor een veilige en snelle manipulatie.

Klein maar uitstekend

De videokop wordt via een kom met een diameter van 60 mm op het statief gemonteerd. Als u de opnamehoek gelijk wilt stellen, draait u gewoon aan de hendel aan de onderkant van de videokop zonder het statief te verstellen. Accessoires met meerdere specificaties kunnen via de 3/8" schroefpoort aan de kop worden bevestigd.

Opname vanuit meerdere hoeken

De videokop wordt geleverd met aparte pan- en tilt-vergrendelingssystemen. De panoramabasis maakt 360° pan van het hoofd mogelijk, met kantelbereik van -75° tot +90°

Ontwerp met meerdere buizen

Het uitgeholde ontwerp met meerdere buizen vermindert het gewicht van het statief zelf aanzienlijk, waardoor je het statief moeiteloos kunt dragen wanneer je buiten fotografeert. De diameter van de middelste pootbuis is vergroot naar 23mm om ervoor te zorgen dat het statief ook volledig geopend een goede stabiliteit heeft.

Verschillende hoogtes

Het statief bestaat uit drie delen. Maak de pootvergrendelingen los en til ze op en neer tot de gewenste hoogte afhankelijk van jouw opnamedoeleinden.

Middenspreider en pootvergrendeling

De middenspreider kan in de breedte worden versteld om het statief de nodige stabiliteit te geven. Til de spreider op om het statief snel in te pakken.

Specificaties
Merk Sirui
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 71
Maximale hoogte (cm) 140
Ingevouwen lengte (cm) 75.4
Eigen gewicht statief (kg) 3.2
Maximaal draagvermogen (kg) 6
Statief materiaal Aluminium
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Overig
Statiefopties poten Middenspreider, Spikes
Statiefopties algemeen Statieftas inbegrepen, Voor video
Statiefkop aanwezig Ja
Type statiefkop 2-weg kop
Statiefopties balhoofd 360 graden rotatie, Arca-swiss compatibel, Quick release, Waterpas kop
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui Video Tripod SH-05 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice