Sirui TableTop 3T-R
Sirui TableTop 3T-R
99,90

Sirui TableTop 3T-R

99,90

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 33,30 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui TableTop 3T-R

Het is gemakkelijk om een statief met afstandsbediening te vinden dat Sony-camera's ondersteunt, maar het is niet zo eenvoudig om er een te krijgen die twee cameramerken ondersteunt. Sirui voerde uitgebreid marktonderzoek uit en vatte waardevolle gebruikersfeedback samen. Op basis daarvan bracht het de langverwachte 3T-R afstandsbedieningstatief uit, een ideale oplossing voor vloggers.

Bluetooth-ontvanger

Aan de achterkant van het statief is een Bluetooth-ontvanger bevestigd die speciaal is ontworpen voor Sony-camera's die geen native Bluetooth hebben. Steek de ontvanger in de multi-aansluiting van de camera en koppel de twee apparaten. Na succesvol gekoppeld te zijn, kan de camera direct worden bediend via de afstandsbediening.

Afneembare afstandsbediening

Het statief is voorzien van een afneembare afstandsbediening. De afstandsbediening kan de camera binnen tien meter bedienen om functies als fotograferen, scherpstellen, zoomen, enz. uit te voeren.

Twee-in-één ontwerp

Door op innovatieve wijze de handgreep en het statief in één te combineren, heeft Sirui het 3T-R-statief met afstandsbediening aanzienlijk verkleind, waardoor het net zo licht en draagbaar is als een mobiele telefoon.
Vouw de poten op als een greep of spreid ze als een statief, hoe dan ook, je hebt volledige controle over het fotograferen.

Quick Release-systeem

Het statief is gemaakt van een aluminiumlegering om stabiliteit en duurzaamheid te garanderen. Er is ook een snelkoppelingsplaat ontworpen om camera's op een snelle en eenvoudige manier te monteren.

Veelzijdige accessoirepoort

Een verscheidenheid aan accessoires kan via de 1/4" schroefpoort op het statief worden aangesloten om een krachtige opstelling te vormen.

Details

De grip is soepel gevormd voor extra comfort. Er zijn ingebouwde magneten in elk van de poten, waardoor de poten niet open kunnen gaan. Daarnaast garanderen de rubberen voetjes van de poten een stevige grip op de grond.

Specificaties
Merk Sirui
Type accessoire Handgreep(grip)
Type subcategorie Camera
Geschikt voor Camera
Geschikt voor merk Canon, Sony
Lengte 58 mm
Breedte 39 mm
Diepte 174 mm
Gewicht 284 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui TableTop 3T-R of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice