Sirui R-4213X Reporter
Sirui R-4213X Reporter
611,00

Sirui R-4213X Reporter

611,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 203,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 12,98 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sirui R-4213X Reporter

Perfect voor veldwerk

De Sirui R-4213X is een perfect 3-delig carbonvezel-statief, dat zowel geschikt is voor fotografie als voor professionele video-opnames. Het is een heavy-duty statiefmodel en blinkt vooral uit in voor veldproductie, gezien het geringe gewicht. De R-4213X heeft een maximale hoogte van 150 cm, het maximale draagvermogen is 25 kg en het weegt slechts 2,2 kg.

Dit is een statief dat je op locatie wilt nemen terwijl je werkt met zware grootformaatcamera's, of op expedities met natuurfotografen terwijl je zware telelenzen monteert aan beugelhoofden. Met intrekbare roestvrijstalen spikes in de rubberen voetjes is de R-4213X geschikt voor verschillende soorten terrein.

Het statief heeft automatische been-hoekvergrendelingsmechanismen; deze kunnen de poten snel onafhankelijk van elkaar in twee verschillende hoeken plaatsen, voor het creëren van een vlakke camerabeugel op een oneffen ondergrond. Het koolstofvezel-statief beschikt ook over een groot bereik aan hoogten: vanaf een maximum van 150 cm bereikt de ondersteuning een minimale hoogte van slechts 10,5 cm.

Meegeleverde artikelen
-Reporter R-4213X statief, gemaakt van hoogwaardige materialen
-R2X-75A 75mm halve kom adapter
-Inbussleutel om R2X-75A te verwisselen -3x spikes
-Draagtas
-Zes jaar garantie

Voor professionals
Onder alle omstandigheden moet een reporter kunnen werken. Koud, warm, nat of droog, van het statief kun je op aan. De camera stevig gesteund, niet snel 'onder de voet' te lopen en toch zo licht mogelijk. Sirui Reporter blinken uit in het verbinden van deze tegenstrijdigheden. Het zijn de zware jongens van de statieffamilies, maar boeten niks in aan lichtheid en gebruiksgemak. Een professional wil immers blind met zijn statief aan de slag kunnen, moeiteloos een twistlock bedienen en daarna eveneens blindelings op het standbeen kunnen vertrouwen. De Sirui twistlocks zijn daarvoor ontwikkeld. Uitdrukkelijk met het doel om met een zo kort mogelijk slag een zo groot mogelijk moment te bereiken. Waardoor het uit- en inschuiven van het statief verrassend snel en soepel uitgevoerd wordt. En vast is gewoon vast. Echt vast.

De fotoreporter
Zo doordacht is de Reporter ontworpen, dat de blokkeerring van de middenzuil als overmaatse vleugelmoer is uitgevoerd, zodat fotografen ook in arctische omstandigheden en met handschoenen aan hun statief onder controle hebben. Vanaf de stevige spikes tot aan de cameraplaat straalt de Reporter robuustheid uit. En zo voelt het ook aan. Het is een duurzaam gereedschap dat in alle omstandigheden werkzaam is. En dat na een barre tocht uiteen genomen kan worden voor een reiniging, om daarna even gemakkelijk weer geassembleerd te worden. Ook de scharnieren van de Reporter zijn instelbaar, want zeker op een hellende ondergrond kan een stroeve scharnierwerking het verschil uitmaken. De meegeleverde inbussleutel bevindt zich in het accessoirevakje van de meegeleverde tas. Heel compleet.


Je ontvangt op alle Sirui statieven levenslange garantie!

Specificaties
Merk Sirui
Type statief Tripod
Minimale hoogte (cm) 10.5
Maximale hoogte (cm) 150
Ingevouwen lengte (cm) 66
Eigen gewicht statief (kg) 2.2
Maximaal draagvermogen (kg) 25
Statief materiaal Carbon
Aantal pootsecties 3
Verstelmechanisme Draairingen
Statiefopties poten Spikes
Statiefopties algemeen Statieftas inbegrepen, Waterpas statief
Statiefkop aanwezig Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sirui R-4213X Reporter of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice