Sigma EF-630 - Sigma
Sigma EF-630 - Sigma
399,00

Sigma EF-630 - Sigma

399,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 133,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,88 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sigma EF-630 - Sigma

Sigma EF-630 flitser Sigma

De Sigma EF-630 is een degelijke en gemakkelijk te bedienen systeemflitser. De flitser beschikt over verschillende handige functies, zoals een instellicht, draadloze bediening, en een modus waarbij je met elke sluitertijd kunt flitsen.

De Sigma EF-630 is een degelijk uitgevoerde flitser met een richtgetal van maar liefst 63 (bij ISO 100, 200mm zoom). De flitskop kan 90° omhoog, 7° omlaag en 180° zijdelings verdraaid worden, zodat je tegen het plafond of een zijwand kunt bouncen. De EF-630 beschikt ook over een ingebouwd bounce paneeltje voor het oplichten van schaduwen bij bounce flash.

Zoom en instellicht

De camera past de flitskop automatisch op de zoomstand van de lens aan, het bereik loopt van 24-200mm, bij gebruik van het ingebouwde groothoekpaneeltje is dat zelfs 17mm. Het instellicht oftewel modelleerfunctie geeft een (schijbaar) aaneengesloten serie flitsjes waardoor je een indruk van de lichtval en de schaduwwerking op de uiteindelijke foto kunt krijgen.

De draad kwijt

Met behulp van de draadloze functie kun je de losgekoppelde flitser met behoud van de TTL-meting bedienen. Bij gebruik van meerdere flitsers berekent de camera automatisch de correctie belichting. Door de FP Flash functie hoef je geen rekening te houden met de maximale flitssynchronisatietijd van je camera. Door het snel af laten gaan van een serie flitsen kan er ook bij snellere tijden geflitst worden, ideaal bij het maken van portretfoto's in fel zonlicht.

Extra's

De EF-630 heeft een handig lcd-scherm waarmee je snel de instellingen aanpast. Je kunt de flitser ook handmatig instellen, van full power tot 1/128. Om de batterijen te sparen schakelt de flitser zich automatisch uit na enige tijd niet gebruikt te zijn. De flitser beschikt over een eigen krachtig instellicht waardoor de camera ook scherp kan stellen in ruimtes met weinig licht.

Firmware updates

Met de optioneel verkrijgbare FD-11 Flash USB Dock biedt Sigma de mogelijkheid om de firmware van de flitser te vernieuwen. Je plaatst de EF-630 op de dock en sluit de dock via usb op de computer aan waarna de firmware geïnstalleerd kan worden.

Specificaties
Merk Sigma
Type flitser Reportageflitser
Diepte 122 mm
Hoogte 148 mm
Breedte 79 mm
Geschikt voor merk Sigma
Richtgetal 63
In- en uitzoomen flitser Automatisch, Handmatig
Zoombereik max (mm) 200
Zoombereik min (mm) 24
Verticale rotatie max (graden) 180
Horizontale rotatie (graden) 90
Flitseigenschappen Af-hulplicht, Draadloze flitsaansturing, Roterende kop, TTL
Instelbaar vermogen max 1/1
Instelbaar vermogen min 1/128
Model Accu AA batterijen
Aantal batterijen 4
Flitshulpmiddelen Af-hulplicht, Groothoekdiffusor, Reflectiekaart
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Langste flitsduur 1/8000 sec
Kortste synchronisatietijd high speed 1/4000 sec
Kortste synchronisatietijd normaal 1/200 sec
Productbeoordelingen
1 reviews
“Erg goede kwaliteit”
Beoordeling door Martino (geplaatst op 07-02-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Erg goede kwaliteit. Het heeft zeer handige functies!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sigma EF-630 - Sigma of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice