Samyang 85mm T1.5 MK2 MFT
Samyang 85mm T1.5 MK2 MFT
419,00

Samyang 85mm T1.5 MK2 MFT

419,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 139,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 9,32 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Samyang 85mm T1.5 MK2 MFT

Compacte professionele video objectieven met een lange scherpstelslag en traploze diafragma instelling

Het compacte formaat van Samyang's VDSLR MK2 serie objectieven maakt ze perfect voor opnamen uit de hand en de steeds populairder wordende manier van werken met een gimbal. De objectieven zijn weliswaar bijzonder licht en compact, ze zijn wel volledig uitgerust met ontkoppelde diafragma- en scherpstelringen. De lange handmatige scherpstelslag van meer dan 130°, maakt het voor videografen mogelijk om uiterst nauwkeurig en precies op hun onderwerpen scherp te stellen, waardoor videobeelden professioneler aanvoelen dan bij autofocus-objectieven.

Uitstekende beeldkwaliteit en geoptimaliseerd voor Full Frame sensoren

Ondanks hun compacte formaat zijn de VDSLR MK2-objectieven bedoeld voor Full-Frame sensoren (36x24mm) en zijn ze klaar voor hoogwaardige video producties. Deze MK2 serie borduurt voort op de uitstekende beeldkwaliteit van de vorige VDSLR serie. Alle 4 de objectieven hebben asferische lenselementen om sferische en optische aberratie te verminderen en zo heldere en levendige beelden te kunnen produceren.

Lichtsterke T1.5 voor situaties met weinig licht

Voor onafhankelijke videografen bespaart een veelzijdig objectief tijd én geld. De Samyang VDSLR MK2 serie heeft lichtsterke T1.5 diafragma's op alle 4 de brandpuntsafstanden waardoor videografen zich kunnen concentreren op de opnamen en creativiteit, zonder zich zorgen te hoeven maken over de beeldkwaliteit, zelfs in situaties met weinig licht. Bovendien zorgt de kleine scherpte-diepte ervoor dat de achtergrond vloeiend wegloopt en het onderwerp benadrukt wordt.


9 diafragmabladen voor een uitzonderlijke bokeh en zonnensterren effect

De VDSLR MK2-serie objectieven zijn geüpdatet met 9 diafragmabalden en zijn zo in staat om te kunnen voldoen aan de nieuwste beeldtrends in video. De vloeiende en ronde bokeh voegt een driedimensionale kwaliteit en een aangenaam effect toe. Er kunnen ook zonnensterren met 18-punten worden gemaakt door nadrukkelijk te diafragmeren.

Afdichting tegen niet wenselijke weersinvloeden

Zoals door veel gebruikers nadrukkelijk gevraagd, zijn de VDSLR MK2 serie objectieven nu voorzien van een weerbestendige afdichting bij de vatting. Deze beschermt de relatief kwetsbare ‘opening’ tussen het objectief en de cameravatting en voorkomt zo dat stof, lichte regen en sneeuw binnen kunnen dringen. Het biedt de gebruikers direct de mogelijkheid om prachtige beelden vast te leggen in minder dan perfecte weersomstandigheden.

Geüpdate design inclusief afstandschalen

De Samyang VDSLR MK2 serie objectieven hebben een modern gestroomlijnd nieuw ontwerp; de zwarte en matte afwerking verhoogt de bruikbaarheid en professionaliteit van deze objectieven. Ze zijn licht van gewicht maar stevig en volledig geschikt voor tal van projecten. Aangezien de objectieven voorzien zijn van een gekartelde scherpstelring, zijn ze standaard te gebruiken met een follow focus systeem. Het diafragma is stil en soepel in te stellen met de ontkoppelde traploze diafragmaring. Tevens staan de afstandsschaal en T-nummers op beide zijden van het objectief voor extra gemak bij het filmen. Hierdoor kunnen videografen en hun assistenten nog intuïtiever werken.

Specificaties
Merk Samyang
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 72
Type lens Cine, Lichtsterk
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 85
Maximale brandpuntsafstand (mm) 85
Lenselementen 9
Lensgroepen 7
Diafragmabladen 9
Maximale T-stop 1.5
Minimale T-stop 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Scherpstel opties Alleen handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 110
Geschikt voor type sensor Micro Four Thirds
Lensopties Lens pouch, Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Samyang 85mm T1.5 MK2 MFT of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice