Rode VideoMic Me richtmicrofoon voor iPhone
Rode VideoMic Me richtmicrofoon voor iPhone
54,95

Rode VideoMic Me richtmicrofoon voor iPhone

54,95

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Rode VideoMic Me richtmicrofoon voor iPhone

VideoMic Me richtmicrofoon voor iPhone

Maak jij graag video's met je iPhone of tablet, maar wil je ook mooi geluid op je opnamen? Ga dan voor de VideoMic Me Shotgun microfoon. Deze lichtgewicht richtmicrofoon kun je direct inpluggen op je iPhone (of een smartphone of tablet van een ander merk met een TRRS-aansluiting). Door zijn flexibele mount bevestig je de VideoMic Me eenvoudig op de rand van je smartphone of tablet en zet je hem in de richting van het geluid dat je wilt opnemen.Beter geluid met je smartphone

Met deze compacte richtmicrofoon wordt het geluid van je filmpjes enorm verbeterd. Daarnaast onderdrukt hij achtergrondgeluiden veel beter dan de microfoon van je tablet of smartphone. Ideaal als je bijvoorbeeld stukjes van een concert wilt opnemen om met je vrienden te delen. Aan de achterkant van deze shot-gun microfoon zit een aansluiting voor een set oordopjes. Zo kun je tijdens het opnemen meeluisteren. Gebruik wanneer je buiten filmt het meegeleverde windscherm, zodat je geen last hebt van wind of andere storende geluiden. Kortom, voor prachtig geluid moet je bij de VideoMic Me zijn.

Kenmerken

  • Gewicht: 34 gram
  • Afmetingen: 3 x 21 x 80mm
  • Frequentie breedte: 100Hz – 20 kHZ
  • TRRS- output
  • Met handige mount
  • Windscherm inbegrepen


Specificaties
Merk Rode
Microfoon opname Mono
Type microfoon Shotgun
Opnamepatroon Cardioid
Draadloos Nee
Hoogte 65 mm
Breedte 180 mm
Diepte 125 mm
Gewicht 170 gram
Aantal audio uitgangen 1
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
1 reviews
“De VideoMic ME is een prima product dat in staat is om het geluid vele malen beter op te nemen dan de standaard microfoon van je mobiel, in dit geval is hij ook prima geschikt voor de Galaxy S7 Edge omdat die ook de aansluiting aan de onderkant heeft, en ”
Beoordeling door Etienne van Bruggen (geplaatst op 06-03-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
De VideoMic ME is een prima product dat in staat is om het geluid vele malen beter op te nemen dan de standaard microfoon van je mobiel, in dit geval is hij ook prima geschikt voor de Galaxy S7 Edge omdat die ook de aansluiting aan de onderkant heeft, en hij dus prima past zonder in beeld te zijn. Levering was ook supersnel!
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Rode VideoMic Me richtmicrofoon voor iPhone of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice