Pulsar Thermal imaging scope Axion XM30F
Pulsar Thermal imaging scope Axion XM30F
1.190,00

Pulsar Thermal imaging scope Axion XM30F

1.190,00

Op bestelling

Of 396,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 26,48 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Voor het exporteren c.q. overdragen van dit artikel naar landen buiten de Europese Unie heb je een vergunning nodig.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pulsar Thermal imaging scope Axion XM30F

Zakformaat afmetingen en lichtgewicht

Axion XM heeft een ruimtebesparend en zakformaat ontwerp en weegt minder dan 250 gram. Dit is een klassieke optie voor een lopende jacht en toerisme. Het apparaat is gemakkelijk vast te pakken en te bedienen door rechtshandige en linkshandige mensen dankzij de symmetrische opstelling van knoppen op het bovenpaneel.

Detectiebereik tot 1300 m

In Axion XM30F warmtebeeldapparatuur passen ruimtebesparende afmetingen bij een hoog detectiepotentieel. Hoogwaardige optica en een warmtebeeldsensor met een pixel van 12 micron helpen bij het observeren van een object met een hoogte van 1,8 meter op verre afstanden, tot 1300 meter.

Ideale optische vergroting

Warmtebeeldapparaat lost praktische observatieproblemen tijdens de jacht al bij de startvergroting op. De 3x vergroting van de Axion XM30F is optimaal voor een comfortabele studie van een dier op korte en middellange afstanden, het gezichtsveld is voldoende voor het observeren van dynamische scènes. De vergroting wordt tot 4 keer vergroot door middel van digitale zoom om verre objecten te identificeren.

Robuuste behuizing van magnesiumlegering

Axion XM is ontworpen voor constant, vaak zwaar gebruik. Een behuizing van magnesiumlegering is licht en sterk tegelijk. De behuizing beschermt de interne componenten van een warmtebeeldapparaat betrouwbaar tegen schokken, vallen, vocht, hitte of kou. Tegelijkertijd verwijdert een metalen behuizing effectief de warmte van de elektronica, minimaliseert beeldruis en verhoogt de consistentie van de werking van het apparaat tijdens langdurige observatie.

Laag energieverbruik. 5+ uur batterijduur na één keer opladen

Een snelwisselbare APS3 oplaadbare batterij zorgt voor 5 uur continu gebruik van het warmtebeeldapparaat op een enkele lading. De batterij wordt uit een batterijbehuizing verwijderd en binnen enkele seconden vervangen door een nieuwe. De batterij wordt via USB opgeladen in een speciaal apparaat of in het apparaat vanaf een pc, huishoudstroomsysteem of powerbank. Dezelfde bronnen worden gebruikt voor externe voeding van een warmtebeeldapparaat.Overige kenmerken

3 gevoeligheidsversterkingsniveaus
Selectie van het signaalversterkingsniveau in combinatie met nieuwe filteralgoritmen met fijne helderheids- en contrastaanpassingen biedt de spotter geweldige mogelijkheden voor detectie van wild over lange afstand onder uiteenlopende weers- en temperatuuromstandigheden. De versterkingsinstelling helpt bij het definiëren van de kenmerken van een dier en zorgt voor een duidelijke weergave van objecten en achtergrond in het gezichtsveld.

Vorstbestendig AMOLED-display
Een AMOLED-display met hoog contrast heeft een verbeterde kleurweergave, energiebesparing en snelle respons, wat zorgt voor scherpe en vloeiende beelden, zelfs bij ijzige omstandigheden.

Een selectie van 8 kleurenpaletten
Met een keuze uit 8 kleurenpaletten kan de gebruiker hun gezichtsveld effectiever observeren, waardoor ze het apparaat kunnen optimaliseren voor specifieke taken en kunnen reageren op veranderende observatieomstandigheden. White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie, Rainbow en Ultramarine helpen de kansen op herkenning en identificatie te vergroten. Rood Monochroom, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange observatie in de nacht.

Foto- en video-opname
De ingebouwde videorecorder is een grote aanwinst als het gaat om het filmen of fotograferen van once-in-a-lifetime ervaringen. Met één druk op de REC-knop legt u beelden vast die gemakkelijk kunnen worden gedeeld met collega's, vrienden en familie. 16 GB intern geheugen biedt uren aan opgenomen video en heel veel foto's.

Stream Vision 2. WiFi-integratie met iOS- en Android-apparaten
De ingebouwde WiFi-module verbindt het apparaat met Android- of iOS-smartphones met behulp van de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Deze combinatie opent een breed scala aan opties: software-updates voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht naar het scherm van het mobiele apparaat, digitale functies voor afstandsbediening en nog veel meer. Gebruikers die in de applicatie zijn geregistreerd, krijgen cloudopslagruimte voor foto's en video's die met het apparaat zijn gemaakt.

IPX7 waterdicht beoordeeld
IPX7 waterdicht voor bescherming tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag. Het apparaat is ontworpen om probleemloos te werken, zelfs na tot 30 minuten onderdompeling in maximaal 1 meter water.

Specificaties
Merk Pulsar
Soort Warmtebeeldkijker
Lengte 144 mm
Hoogte 69 mm
Breedte 40 mm
Gewicht 250 gram
Kijkeropties Waterbestendig
Vergroting min (x) 3
Vergroting max (x) 12
Lensdiameter (mm) 30
Uittredepupil (mm) 10
Schemergetal 90
Garantie 3 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pulsar Thermal imaging scope Axion XM30F of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice