Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 XQ35 Pro
Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 XQ35 Pro
1.790,00

Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 XQ35 Pro

1.790,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 596,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 39,83 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Voor het exporteren c.q. overdragen van dit artikel naar landen buiten de Europese Unie heb je een vergunning nodig.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 XQ35 Pro

De Axion 2 maakt gebruik van digitale zoom om de scherpstelling en objectherkenning op aanzienlijke afstanden te verbeteren. Deze zoomfunctie verandert geleidelijk in 2x stap of continu om een optimaal aangepast gezichtsveld voor specifieke situaties te bieden.

Ingebouwde foto- en videorecorder met gratis cloudruimte

De Axion 2 heeft een ingebouwde videorecorder en kan uren video en tienduizenden foto's opslaan. Met één druk op de knop kan een foto van een interessante scène worden gemaakt of kan er worden gestart met het opnemen van video. Het beeldmateriaal kan eenvoudig worden overgedragen naar een computer via een USB-C-poort. De Axion 2 biedt ook gratis schijfruimte van 16 GB voor het opslaan van foto's en video's in de Pulsar-cloudopslag.

Bediening op afstand en firmware-update via Stream Vision 2 App

Met de ingebouwde WiFi kunnen gebruikers de Axion 2 verbinden met hun Android- of iOS-smartphones via de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Dit biedt een breed scala aan opties, zoals firmware-updates voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht naar het smartphonescherm, publicatie op sociale media van foto- en video-inhoud, afstandsbediening van digitale apparaten en toegang tot het laatste nieuws van Pulsar. Bovendien ontvangen geregistreerde gebruikers 16 GB cloudopslag voor foto's en video's die met het apparaat zijn opgenomen.

Volledig waterdicht en AMOLED-scherm

De Axion 2 is volledig waterdicht met een IPX7-certificering, wat betekent dat het apparaat beschermd is tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag. Het apparaat kan zelfs onder water worden ondergedompeld tot een diepte van 1 meter gedurende maximaal 30 minuten. Het AMOLED-scherm met hoog contrast biedt een verbeterde kleurweergave, energiebesparing en snelle respons voor scherpe en vloeiende beelden, zelfs onder ijzige omstandigheden.

Selectie van 8 kleurenpaletten

Met de keuze uit 8 kleurenpaletten kan de gebruiker zijn gezichtsveld effectiever observeren en de eenheid optimaliseren voor specifieke taken en veranderende observatieomstandigheden. Opties zoals White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie, terwijl Rainbow en Ultramarine de kans op herkenning en identificatie vergroten. Red Monochrome, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange observatie in de nacht.

Kenmerken

 • Lynred 384x288, 17µm, <25 mK NETD-sensor
 • Groot detectiebereik van 1,8 m hoog object tot 1300 m
 • Snelle opstart binnen 5 seconden
 • Tot 11 uur batterijduur op één lading
 • Ingebouwde video en foto recorder
 • Variabele vergroting van 2x - 8x (x4 digitale zoom)
 • Contrastrijk 640x400 AMOLED scherm
 • Beeld in beeld (PiP) modus
 • Stream Vision 2 compatibel
 • Snelle opening 35mm f1.0 germanium objectieflens
 • Groothoek oculair
 • Ingebouwde Wi-Fi module
 • 8 kleurenpaletten
 • IPX7 waterdicht
Specificaties
Merk Pulsar
Soort Warmtebeeldkijker
Lengte 152 mm
Hoogte 74 mm
Breedte 50 mm
Gewicht 380 gram
Vergroting min (x) 2
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 35
Uittredepupil (mm) 17.5
Schemergetal 70
Eyerelief (mm) 14
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pulsar Thermal Imaging Scope Axion 2 XQ35 Pro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice