Pulsar Thermal imaging scope Axion 2 XG35
Pulsar Thermal imaging scope Axion 2 XG35
2.490,00

Pulsar Thermal imaging scope Axion 2 XG35

2.490,00

Tijdelijk niet leverbaar

Of 830,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 55,40 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Voor het exporteren c.q. overdragen van dit artikel naar landen buiten de Europese Unie heb je een vergunning nodig.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pulsar Thermal imaging scope Axion 2 XG35

Verbeterde algoritmen voor beeldverwerking

De Axion 2 XG warmtebeeldapparatuur maakt gebruik van een vernieuwde benadering van beeldoptimalisatie, afhankelijk van de doeleinden en omstandigheden van observatie, en biedt hoogwaardige weergave van zowel doelobjecten als achtergrond. Drie niveaus van signaalversterking in combinatie met een aangesloten afvlakfilter en fijne helderheids- en contrastaanpassingen geven de spotter geweldige mogelijkheden voor detectie van het dier op lange afstand onder verschillende weers- en temperatuuromstandigheden en het bepalen van zijn kenmerken.

Hoogwaardige behuizing van versterkte magnesiumlegering

Axion is ontworpen voor constant, vaak zwaar gebruik. Een behuizing van magnesiumlegering is licht en sterk tegelijk. De behuizing beschermt de interne componenten van een warmtebeeldapparaat betrouwbaar tegen schokken, vallen, vocht, hitte of kou. Tegelijkertijd verwijdert een metalen behuizing effectief de warmte van de elektronica, zo minimaliseert beeldruis en verhoogt de consistentie van de werking van het apparaat tijdens langdurige observatie.

Verlengde levensduur van de batterij. Tot 11 uur op een enkele lading

Een oplaadbare APS5-batterij met hoge capaciteit biedt tot 11 uur ononderbroken werking van het warmtebeeldapparaat op een enkele lading. De batterij wordt uit een batterijbehuizing verwijderd en binnen enkele seconden vervangen door een nieuwe. De batterij wordt opgeladen in een speciale oplader of in het apparaat vanaf een pc, adapter of powerbank via USB-C. Dezelfde bronnen worden gebruikt voor externe voeding van een warmtebeeldapparaat.

Verbeterde Wi-Fi-connectiviteit met ondersteuning van 2,4/5 GHz

In Axion 2 XG warmtebeeldcamera's wordt het standaard frequentiebereik voor smartphone-verbinding via een 2,4 GHz wifi-kanaal aangevuld met een effectief 5 GHz-bereik. De 5 GHz-verbinding biedt een betere bandbreedte, een snellere gegevensoverdrachtsnelheid, ruisimmuniteit en verbeterde verbindingsstabiliteit, wat resulteert in een productievere en eenvoudigere bediening van de warmtebeeldcamera met een smartphone.

Lens met snel diafragma

Germanium F35/1.0-lens heeft een hoge infraroodtransmissie in het LWIR-bereik. Door de zeer nauwkeurige fabricage van de optische elementen van de lens, onderscheidt het beeld dat wordt gegenereerd door de Axion 2 XG warmtebeeldcamerasensor zich door zijn helderheid en detaillering.

Zeer gevoelige Lynred-sensor van Europese makelij

De Axion 2 XG35 is uitgerust met een Europese Lynred-sensor met een resolutie van 640x480 pixels (pixelgrootte 12 micron), die kwalitatief een bruikbaar signaal opvangt onder moeilijke observatieomstandigheden, zoals regen, mist en hoge luchtvochtigheid op de observatieplaats.

Ingebouwde foto- en videorecorder. Gratis 16 GB cloudruimte

De Axion 2 XG heeft een ingebouwde videorecorder. Het interne geheugen van de Axion 2 XG kan uren aan video en tienduizenden foto's opslaan. Eén druk op de knop is voldoende om een jfoto te maken van een interessante scène of om video op te nemen. Het beeldmateriaal wordt via een USB-C-poort naar de harde schijf van een computer gekopieerd. De eigenaar van de Axion 2 XG heeft een vrije schijfruimte van 16 GB voor het opslaan van foto's en video's die met het apparaat zijn gemaakt in de Pulsar-cloudopslag. Installeer eenvoudig de mobiele applicatie Stream Vision 2, log in en verbind het apparaat via wifi met een smartphone.

1750 m detectiebereik

Een krachtige F35/1.0 objectieflens gecombineerd met een 640x480@12µm zeer gevoelige warmtebeeldsensor zorgt voor uitzonderlijke detectiemogelijkheden. Een standaard object van 1,8 m hoog kan in volledige duisternis tot op 1750 m afstand worden gedetecteerd.Overige kenmerken

Variabele vergroting van 2.5x tot 20x

Digitale zoom, tot 8x, zorgt voor een betere focus en betere algemene objectherkenning op grote afstanden. De zoom verandert geleidelijk in stappen van 2x of continu voor een werkelijk optimaal, aangepast gezichtsveld voor een specifieke situatie.

Gezichtsveld meer dan 10 graden
De Axion 2 XG warmtebeeldcamera's zijn geschikt voor het bekijken van grote gebieden, observeren in beweging of voor bewegende objecten - het lineaire gezichtsveld is 18,2 m op 100 m afstand of 10,7° in hoekwaarden. De functie "Picture in Picture" activeert een extra venster bovenaan het scherm, waarin het centrale gebied van de waargenomen scène 2 of 4 keer vergroot wordt weergegeven. Dit maakt het mogelijk om de informatieve inhoud van een breed gezichtsveld te combineren met gedetailleerde observatie van het geselecteerde object.

Een selectie van 8 kleurenpaletten
Met een keuze uit 8 kleurenpaletten kan de gebruiker hun gezichtsveld effectiever observeren, waardoor ze het apparaat kunnen optimaliseren voor specifieke taken en kunnen reageren op veranderende observatieomstandigheden. White Hot, Black Hot en Red Hot zijn optimaal voor objectdetectie, Rainbow en Ultramarine helpen de kansen op herkenning en identificatie te vergroten. Rood Monochroom, Sepia en Violet zijn het meest geschikt voor lange observatie in de nacht.

Bediening op afstand en firmware-update vanaf smartphone via Stream Vision 2-app
Ingebouwde WiFi verbindt de Axion 2 XG met Android- en iOS-smartphones via de Stream Vision 2 mobiele applicatie. Dit opent een breed scala aan opties, waaronder software-updates voor draadloze apparaten, realtime beeldoverdracht van het apparaat naar het smartphonescherm, publicatie op sociale media van foto- en video-inhoud die door het apparaat is vastgelegd of naar messengers wordt overgebracht, afstandsbediening van digitaal apparaat functies en toegang tot het laatste nieuws van Pulsar. Bovendien ontvangen geregistreerde gebruikers 16 GB cloudopslag voor foto's en video's die met het apparaat zijn opgenomen.

Zakformaat afmetingen en lichtgewicht
Axion 2 XG heeft een ruimtebesparend en zakformaat ontwerp en weegt 300 gram. Het apparaat is gemakkelijk vast te pakken en te bedienen door rechtshandige en linkshandige mensen dankzij het symmetrische ontwerp en de in-line knoppen op het bovenpaneel.

AMOLED-display met hoog contrast
Een AMOLED-scherm met hoog contrast met VGA-resolutie heeft een verbeterde kleurweergave, energiebesparing en snelle respons, waardoor scherpe en vloeiende beelden worden waargenomen, zelfs onder ijzige omstandigheden.

Snel opstarten
De Axion 2 XG heeft een korte inschakeltijd: binnen 5 seconden na het indrukken van de AAN-knop is het apparaat volledig functioneel. Snel opstarten helpt om batterijvermogen te besparen: tijdens het jagen hoeft de Axion 2 XG niet altijd gereed te staan, zet hem gewoon aan wanneer dat nodig is.

IPX7 volledig waterdicht
IPX7 waterdicht voor bescherming tegen zware regenval, sneeuw of andere neerslag. Het apparaat is ontworpen om probleemloos te werken, zelfs na tot 30 minuten onderdompeling in maximaal 1 meter water.

Specificaties
Merk Pulsar
Soort Warmtebeeldkijker
Lengte 152 mm
Hoogte 74 mm
Breedte 50 mm
Gewicht 300 gram
Kijkeropties Waterbestendig
Opties Afstandsmeter
Vergroting min (x) 2.5
Vergroting max (x) 20
Lensdiameter (mm) 35
Uittredepupil (mm) 17.5
Eyerelief (mm) 14
Garantie 3 jaar
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pulsar Thermal imaging scope Axion 2 XG35 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice